Кеннетт Бенедикт

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кеннетт Бенедикт
англ. Kennette Benedict
Народилася
Східний Гарлем, Мангеттен
Громадянство США США
Діяльність peace and conflict researcher
Alma mater Стенфордський університет і Oberlin Colleged
Заклад Ратґерський університет

Кеннетт Бенедикт (англ. Kennette Benedict; нар. Східний Гарлем, Мангеттен, США) — американська політологиня та викладачка Чиказького університету. Старша наукова співробітниця — Інституту енергетичної політики. У 20052015 рокахвиконавчий директор та видавець «Бюлетень учених-атомників» (англ. Bulletin of the Atomic Scientists)[1], де також веде щомісячну колонку.

До приходу в «Бюлетень» була — директором з питань Міжнародного миру та безпеки у Фонді Джона Д. і Кетрін Т. МакАртурів, де також працювала — старшим радником президента.

Бенедикт — відповідала «за надання грантів» з питань Міжнародного миру та безпеки, включаючи підтримку зусиль зі зменшення загрози від зброї масового знищення, а також ініціативу з науки, технологій та безпеки вартістю — $50 млн. доларів.

Працюючи на посаді директора, вона заснувала та керувала в 19922002 рр. Ініціативою Фонду в країнах колишнього Радянського Союзу, а в 2000 році заснувала програму підтримки вищої освіти в Нігерії.

На посаді старшого радника — працювала з президентом Фонду МакАртуром над аналізом та оцінкою ролі приватних фондів у США та за кордоном.

До приходу у Фундацію в 1987 році — викладала в Ратґерському та Іллінойському університеті в Урбана-Шампейн.

Її дослідження та викладання були зосереджені на прийнятті організаційних рішень, присяжних, а також на жіночому лідерстві та американській політиці. Публікувала статті про глобальне управління та насильницькі конфлікти.

До початку академічної кар'єри вона працювала в Агентстві державного планування (штат, Массачусетс) з питань правоохоронної діяльності та кримінального правосуддя.

Бенедикт — Член Консультативної ради Фонду Стенлі[2], а раніше входила до складу правління Оберлінського коледжу та Фонду Комптона.

У 20032005 рр. була — співголовою Групи спонсорів миру та безпеки.

Працювала на різних консультативних та дорадчих посадах, в тому числі радником Фонду братів Рокфеллерів, Університету Міннесоти та Центру ефективної філантропії.

Здобула — ступінь бакалавра в Оберлінському коледжі, а також — ступінь доктора політичних наук у Стенфордському університеті.

Дв. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Bulletin Media Contact
  2. Governance [Архівовано 2019-09-01 у Wayback Machine.], Фонд Стенлі (23 грудня, 2008).

Посилання[ред. | ред. код]