Користувач:Mihasko/ERYTHROLEUKOPLAKIA RECORDS

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Erythroleukoplakia Records[ред. | ред. код]

Erythroleukoplakia (ELP)
Records
Фото
Рік заснування: 2019
Рік закриття:
Засновник(и): Артур Мазурець

Михайло Клишнатий

Владислав Онищенко

Жанр(и): нойз, панк рок, постпанк, індастріал, поп, рок, реп, емо, пост-метал, скрімо, авангард, ембіент, даб, метал, гардкор, блек метал, класична музика, інді, фрі-джаз, фольк, ф'южн, фольк, хіп-хоп, фольк, ніяка хвиля, колдвейв та багато ін.
Країна: Україна Україна
Місцезнаходження: Київ
Сайт: elp


Erythroleukoplakia Records (ELP REC, Еритролейкоплакі'я рекордз) — український незалежний музичний лейбл. Започаткований Артуром Мазурцем, Михайлом Клишнатим та Владиславом Онищенком у 2019 році.

Лейбл спеціалізується на виданні, продюсуванні та поширенні експериментальної різножанрової музики українських і закордонних виконавців.

Пріоритетними жанрами лейблу на початку створення були: шум павер електроніка, ембієнт та грайндкор. В подальшому жанрові обмеження зникли, на користь просунення усіх видів автентичної музики.

Каталог виконавців[ред. | ред. код]

Дистриб'юторський каталог компанії налічує понад 300 релізів у найрізноманітніших музичних напрямах. Каталог містить у собі релізи та дискографії таких виконавців як:

Та інші [1]

Історія[ред. | ред. код]

Протягом існування лейбл опублікував більше 300 релізів, організував та допоміг з організацією 30 івентів у 6 містах України, експериментуючи з форматами подій, поєднуючи різні жанри, від стендапу і джазу до грайндкору і нойзу, задля створення унікального досвіду та нового підходу до того, як різні культурні явища можуть поєднуватись на одній сцені.

Напрямки діяльності[ред. | ред. код]

  • розміщення і монетизація музичного контенту на найбільших музичних платформах;
  • організація концертів незалежної музики;
  • запис та продаж аудіокасет;
  • промопідтримка релізів, що включає рекламне супроводження, розміщення інформації про релізи в інтернет ЗМІ, PR-підтримка діяльності артистів.

Концерти[ред. | ред. код]

Лейбл розпочав діяльність з організації івентів у квітні 2021 року, тоді ж і було засновано одноіменний букінг. Станом на січень 2024 року командою ELP було організовано близько тридцяти благодійних концертів по всій Україні

На першому організованому заході ELP Home Rule Gig у Черкасах 12–13 червня 2021 виступали: !alarm, Черви, плерома, Shadazz, Vasily Richter, 77 PID'YIZD, Электровалентин, Zdobych; ЧОРТОПОЛОХ, Буду Думати, VCE1DA, Garden Krist, Scoliosis, поза павука та Emotional Anhedonia.

External links[ред. | ред. код]

  1. https://erythroleukoplakia.bandcamp.com/music