Обговорення користувача:Бандурист/Архів 2016

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Dim Grits у темі «Ґ-диверсія» 7 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Бандурист!

В минулому ви створили 364 статті Вікіпедії та додали понад 1,4 Мб вікітексту — це дуже значний внесок, який ми високо цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 22:12, 28 січня 2016 (UTC)

Вилучення зображень

Доброго дня!

У Вікісховищі розміщено запит на вилучення великої кількості завантажених Вами зображень. Після перегляду деяких з них у мене склалося враження, що вони всі чи то з однієї книжки (кількох книжок одного автора), але самі малюнки/фото можуть бути різних авторів. Не знаю, чи врятує ситуацію дозвіл на книжку і питання, як його отримати. Можливо, Вам зможуть допомогти кваліфікованіші за мене у цьому питання Antanana або хтось із агентів OTRS, наприклад, Максим Підліснюк. --ReAlв.о. 16:53, 2 травня 2016 (UTC)


багато зображення з моїх книг. На жаль скільки поблем відносно деяких. Замість покращувати і додавати існує груїпа шкідників яљі всюди виключають фотографію. Вже трохи набридло з ним боротися.

Стаття Чернецький Назар

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Чернецький Назар. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 19:49, 2 липня 2016 (UTC)

Стаття Харченко Йосип

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Харченко Йосип. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 19:50, 2 липня 2016 (UTC)

Стаття Виконавці українських дум

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Виконавці українських дум. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 19:51, 2 липня 2016 (UTC)

Стаття Горобець Степан

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Горобець Степан. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Zvr (обговорення) 19:52, 2 липня 2016 (UTC)

Стаття Курочка Артем

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Курочка Артем. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — — Alex Khimich 08:19, 3 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Виконавці українських дум

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Виконавці українських дум був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:48, 11 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Горобець Степан

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Горобець Степан був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:48, 11 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Курочка Артем

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Курочка Артем був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:48, 11 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Харченко Йосип

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Харченко Йосип був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:48, 11 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Чернецький Назар

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Чернецький Назар був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 11:48, 11 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Кожевник Петро

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Кожевник Петро був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:10, 12 липня 2016 (UTC)

Шаблон Edited у статті Поливський Орест

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Поливський Орест був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:10, 12 липня 2016 (UTC)

Службові шаблони

Вітаю. Будь ласка не вилучайте шаблони про номінацію статей на вилучення поки триває обговорення. --DegoleX (обговорення) 01:37, 15 липня 2016 (UTC)

Патрулювання

Подав Заявку на права патрульного для Вас. Перейдіть на цю сторінку і надайте відповіді на питання. --Perohanych (обговорення) 02:40, 16 липня 2016 (UTC)

Статтю Байдиков Грицько необхідно поліпшити

Статтю Байдиков Грицько, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

DegoleX (обговорення) 20:32, 17 липня 2016 (UTC)

Статтю Волошин Матвій необхідно поліпшити

Статтю Волошин Матвій, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

DegoleX (обговорення) 20:41, 17 липня 2016 (UTC)

Статтю Гайденко Андрій Матвійович необхідно поліпшити

Статтю Гайденко Андрій Матвійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

DegoleX (обговорення) 20:45, 17 липня 2016 (UTC)

Статтю Кононенко Хведір необхідно поліпшити

Статтю Кононенко Хведір, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,

DegoleX (обговорення) 22:47, 17 липня 2016 (UTC)

Стиль та оформлення

Вітання! Раджу уважно перечитати правила з написання, оформлення та стилю статей. --Микола Василечко (обговорення) 04:01, 18 липня 2016 (UTC)

Правопис та оформлення

Вітаю, пане. Прошу вас уважно перечитувати написане і виправляти граматичні і стилістичні помилки. Зокрема, стаття «[Савченко Опанас]» містила помилки, як і багато інших, присвячених бандуристам. Прошу вас ознайомитись з вікіфікатором, він значно спростить вам редагування коду. Сам я користуюсь ним весь час. Бажаю наснаги і дякую за ваш внесок! Не соромтесь задавати питання. --Goo3 (обговорення) 09:56, 25 липня 2016 (UTC)

Статтю Саковенко Федір номіновано на вилучення

Стаття Саковенко Федір, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 29 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 20:31, 29 липня 2016 (UTC)

Статтю Байдиков Грицько номіновано на вилучення

Стаття Байдиков Грицько, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 22:58, 30 липня 2016 (UTC)

Статтю Волошин Матвій номіновано на вилучення

Стаття Волошин Матвій, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 23:00, 30 липня 2016 (UTC)

Статтю Гайденко Андрій Матвійович номіновано на вилучення

Стаття Гайденко Андрій Матвійович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 23:01, 30 липня 2016 (UTC)

Статтю Кононенко Федір номіновано на вилучення

Стаття Кононенко Федір, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 23:06, 30 липня 2016 (UTC)

Статтю Бублик Василь необхідно поліпшити

Статтю Бублик Василь, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою, DegoleX (обговорення) 12:48, 31 липня 2016 (UTC)

Статтю Похил Василь номіновано на вилучення

Стаття Похил Василь, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 липня 2016. Що ще можна зробити? --DegoleX (обговорення) 13:04, 31 липня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо

Бандурист вітаю, запрошую до участі у вересні та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 12:20, 1 серпня 2016 (UTC)

Бандуристи діаспори

Вітаю. Хочу звернути Вашу увагу на статтю Бандуристи діаспори. Вона дуже неякісна, треба її переписати. Якщо неважко, просив би Вас переробити її хоча б у стаб, але з джерелами та мінімальною інформацією. Дякую.--Brunei (обговорення) 12:48, 4 серпня 2016 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Сокол і соколя

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Сокол і соколя, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://www.ebk.net.ua/Book/buunt/dumy/13.htm http://www.pisni.org.ua/songs/872415.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Сокол і соколя.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Сокол і соколя, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Helixitta (ut) 16:25, 8 серпня 2016 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Кобзарі Чернігівщини

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Кобзарі Чернігівщини, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://old.nakkkim.edu.ua/sites/default/files/documents/page/%5Bsite-date-dd%5D-%5Bsite-date-mm%5D-%5Bsite-date-yy%5D/%5Buser-id%5D/MZ%2013.pdf http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/soc_gum/api/2009_23/47.pdf http://www.stattionline.org.ua/obraz/33/2148-kobzarstvo-chernigivshhini-poshuk-novochasnoї-osvitnoї-modeli.html. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Кобзарі Чернігівщини.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал із зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Кобзарі Чернігівщини, і вона буде відновлена.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Helixitta (ut) 16:44, 8 серпня 2016 (UTC).

Відповіді.

Добрий вечір!

Хотілося б почути відповіді на сторінці подання на патрульного. Дякую. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 22:29, 19 серпня 2016 (UTC)

І так, перечитайте, будь ласка, щодо підписа. Та й інші правила щодо патрулювання, якщо треба. Звісно, це треба було робити раніше, ДО подачі на патрульного, але вже ж краще ПІЗНІШЕ, ніж ніколи, чи не так? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 22:29, 19 серпня 2016 (UTC)

Щодо патрулювання

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Привіт. За результатами обговорення я надав Вам права автопатрульного, але прошу врахувати висловлені там зауваження. Щодо порушення авторського права - то в суспільному надбанні перебувають тексти дум, але не їх опис - копіювати опис дослівно з інших сайтів, де інформація розміщена під невільною ліцензією - не можна. Врахуйте це на майбутнє і переписуйте такі тексти своїми словами, тоді до Вашого внеску з цієї точки зору претензій виникати не повинно. Також не забувайте ставити підпис на сторінках обговорення (див. зображення справа).

Я Вам поставлю шаблон для автоматичної архівації сторінки обговорення, бо той, який Ви використовували раніше, вже не працює - якщо хочете, можете його вилучити і архівувати вручну, або можете підрегулювати його до власних потреб.--Piramidion 06:35, 23 серпня 2016 (UTC)

Дякую. Покищо зараз в Австралії на гастролі. Коли повернувся в канаду візьмуся за всі вище підказані зауваження.

Бандурист

Редагування.

Добрий вечір!

Чим поясните оце редагування? Що кобзарі тільки в українців були, чи як? ;-) --Nickispeaki (обговорення) 20:33, 21 серпня 2016 (UTC)

Згідно зі статтею Кобзар, так, кобзарі були тільки в українців. В інших народів ці митці мали інші назви - барди, трубадури тощо--Piramidion 06:38, 23 серпня 2016 (UTC)

Кобзарство своєрідне укрюнське культурне явище яка виникла і розвивалася на територіях Гетьманщини на лівобереженій Україні. Кобзарство виключне українське явище яке має певних аналогів в інших народів, але ці аналоги не носять термін кобзарство. Немає потреби щей називати її українським, коли по суті це явище тільки українське. Бандурист

Не вносьте зміни у чужі статті

Прошу не вносити змін у статтю про Стахіва Остапа, ця стаття створена за його згодою, і усі його правки я враховую. Olga
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Зверніть увагу

http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%9E%D0%B1%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F:%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B0_%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%96%D0%B2_%C2%AB%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B8%C2%BB_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D1%81%D0%BB%D1%96%D0%BF%D0%B8%D1%85&action=edit&redlink=1
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Коментар для журналу "Країна"

Доброго дня. Готую матеріал про Українську Вікіпедію для тижневика "Країна". Хотіла б взяти у Вас коментар. Підкажіть, за якою електронною адресою з Вами можна зв’язатися. Була би вдячна за відповідь :)

victor.mishalow@yahoo.com Можна і на Skype вийти. Зараз гастролюю в Австралії. Під час тиждня можна мене зловити.
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Боцурків Роман

Доброго ранку! Будь ласка, підкажіть, чи не був покійний Роман сином професора Боцюркова Богдана-Ростислава. Дякую!!!
З повагою, Бучач-Львів.

Так. ВМ
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Булдовський Олександр Захарович


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 16:57, 3 жовтня 2016 (UTC)

Ґ-диверсія

Доброго дня, вікікориснику Бандурист/Архів 2016!

Вибачаюсь за те, що відриваю від ваших справ. Прошу звернути вашу увагу на діяльність цього користувача. Може Ви стикались з нею й раніше, можливо навіть спотикались об таке. Я не прибічник тотальної бездумної заміни г на ґ, особливо в усталених термінах і назвах, але таку підривну діяльність, що не додає статтям жодної нової корисної інформації, яка тільки шкодить розвиткові проекту, не можна попускати. Така конфліктна й беззмістовна діяльність не повинна залишатись непоміченою. Залишите свій голос, можливо репліку — він не залишиться непоміченим. Наперед дякую!

З повагою до вашого внеску.--Dim Grits 12:17, 23 листопада 2016 (UTC)

Зрозумів. Провірю. бандурист