Обговорення користувача:Владик Анд Губ

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Submajstro у темі «Пояснення» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: всі його редагування було визнано вандальними. Див. Журнал блокувань.

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Владик Анд Губ!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 16:32, 22 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

Додавання нагород до картки[ред. код]

Пишу Вам втретє. Не додавайте нагороди до карток людей, якщо їх там немає. В такому випадку всі нагороди відображаються у картці з вікіданих і йде відповідна категоризація статей за нагородами. Подивіться, як зараз виглядає стаття Шойгу Сергій Кужугетович. Коли Ви додали йому в картку 3 нагороди — відображаються лише вони, з вікіданих нічого не відображається і втрачається категоризація. І навіщо Ви кожного разу реєструєте новий обліковий запис? --Олег (обговорення) 15:16, 27 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

обновление[ред. код]

Я не сбираюсь втрачати на вас свий час!

Попередження[ред. код]

Припиніть створювати дублікати шаблонів. Це марна праця. А засмічення карток дублями замість централізованої інформації з Вікіданих - вже вандалізм. Наступного разу вас може бути заблоковано за порушення праивл Вікіпедії.

Натомість, можете почати вчити українську, це стане у нагоді у цьому мовному розділі. --Fessor (обговорення) 19:56, 28 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

Блокування від 29 жовтня 2020[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з вандалізмом для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Що це?[ред. код]

Ви завантажили наступний файл на Вікісховище File:Герб Д.Эйзенхауера с орденом Почесного Легіону та всіма нагородами.png. Що це? Компіляція гербу разом з усіма нагородами? Для чого? --Kanzat (обговорення) 15:45, 31 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

Файл Файл:6-8 Президент Литви.png номіновано на вилучення[ред. код]

Файл Файл:6-8 Президент Литви.png, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 31 жовтня 2020. Що ще можна зробити? --Kanzat (обговорення) 16:11, 31 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

Блокування від 31 жовтня 2020[ред. код]

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з вставкою недостовірної інформації для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 3 дні.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Вас попереджали, про дотримання правил оформлення статей. Крім того Ви завантажили герби невідомого походження, без посилань на джерела. Є підозра, що вони власної роботи, на основі реальних. А це вже порушує правила Вікіпедії, зокрема ВП:ОД, ВП:В. Якщо не поясните тут, на основі чого завантажуєте герби, то при наступному порушенні будете заблоковані назавжди. --Submajstro (обговорення) 18:12, 31 жовтня 2020 (UTC)Відповісти

Пояснення[ред. код]

Я зробив ці герби тому що той нагороджений має орден і ось наприклад Олександр 1 нагороджений Орденом Почесного легіону він повинен мати герб і з іншими нагородами Ордени на герби віображають ті знаки розрізненя для інших тих хто цим орденом нагороджений Тому краще розблокуйте а то я стану администратором А герб відображає ті досягнення у яких нагороджений має всі підстави для орденів Коли нагороджений отримує орден то він також отримує особистий герб чим більше орденів у нагородженного тим скоріше герб буде краще ніж попередній Вам все зрозуміло!

Те, що Ви написали, свідчить про те, що додаєте свої власні роботи, а не підтвердженні джерелами. Це називається оригінальне дослідження, що не допустиме у Вікіпедії. Підстави для зняття поточного блокування відсутні. Якщо буде продовжуватися, то отримаєте безстрокове блокування. --Submajstro (обговорення) 08:16, 2 листопада 2020 (UTC)Відповісти

Файл Файл:Сімейний Герб.png номіновано на вилучення[ред. код]

Файл Файл:Сімейний Герб.png, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 листопада 2020. Що ще можна зробити? --Kanzat (обговорення) 21:01, 1 листопада 2020 (UTC)Відповісти