Обговорення користувача:Максим Підліснюк/Архів 15

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Максим Підліснюк у темі «Файл:Logo Vyriy 1.jpg» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Прохання про перейменування

Звертаюся із проханням перейменування мого облікового запису, оскільки було обрано невдале імя. Змінити на Romy1176. Дякую на перед.--Ромни11761176 (обговорення) 11:53, 29 січня 2016 (UTC)

YesТак Зроблено --Максим Підліснюк (обговорення) 13:57, 29 січня 2016 (UTC)

Дебют Аффлека

Дякую Вам за обкладинку:)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 21:12, 30 січня 2016 (UTC)

Шкала часу всесвітньої історії

За результатами обговорення: Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/11 січня 2016#Шкала часу всесвітньої історії.

Статтю вилучено.

Аргумент: Вельми схоже на ВП:ОД. Без джерел --Zvr (обговорення) 20:47, 11 січня 2016 (UTC).

Стаття була створена, опираючись на англомовний аналог: https://en.wikipedia.org/wiki/Timelines_of_world_history.

Посилання у англомовній статті також відсутні, проте вона структурує уявлення про історію світу та організовує тематичні статті.

В українській вікіпедії статтей типу "Шкала часу" немає. Необхідність їх створення є об'єктивною.

На жаль, не маю достатнього досвіду для їх побудови та оформлення. Крім того, дана стаття не єдина такого плану, яку необхідно створити, а тому потрібен серйозний комплексний підхід до їх написання.

Була б вдячна за кураторство в цьому питанні або запитую про написання цього ряду статей у більш досвічених учасників.

P.S. Поява даної статті - наслідок активної роботи над статтею "Всесвітня історія", наповненість якої місяць тому обмежувалася кам'яною добою та стародавнім світом.

Відкрита до побажань. Дякую.

Волошина Тетяна — Це написав, але не підписав користувач Волошина Тетяна (обговореннявнесок) 14:09, 31 січня 2016‎.

@Волошина Тетяна: стаття була вилучена, оскільки була повністю оригінальним дослідженням. В англомовній Вікіпедії це неоднозначність між декількома статтями, кожна з яких про певний період історії. У нас ж це був незрозумілий список періодизації світової історії. Можете сміливо створювати заново - або як неоднозначність (як у англійців), або як статтю (але з джерелами). --Максим Підліснюк (обговорення) 14:44, 31 січня 2016 (UTC)

Щодо шаблонів шаблон:sign та шаблон:sign2

Я тут взагалі правило знайшов Вікіпедія:Підпис, за яким ці шаблони однозначно підлягають вилученню. Може варто зробити у кнайпі загальне оголошення, щоб хто їх використовує - вилучили? Номінацію на вилучення відкрито сьогодні. І, мабуть, потрібна ботозаміна. Власне тепер зрозуміло чого воно було у англ-вікі перенаправленням на пам'ятку про підпис за допомогою тильд.--PsichoPuzo (обговорення) 20:00, 31 січня 2016 (UTC)

Вони підстановкою використовуються, а не напряму, тому правило не порушують. --Максим Підліснюк (обговорення) 20:22, 31 січня 2016 (UTC)
Повинні, мабуть, так, але на ділі маємо — ред.№ 17525784 і ви перегляньте скільки включень в {{sign2}} --PsichoPuzo (обговорення) 20:35, 31 січня 2016 (UTC)

Вилучення геохема

Також Подивись на свої «дії» з Вата-шіва. Трохи вище на цій же СО. І твоє звинувачення мене у брехні - власне сама вона від тебе.--Бучач-Львів (обговорення) 12:18, 2 лютого 2016 (UTC)

Щодо бота

Наразі, при спостереженні за видаленням шаблонів, іноді спостерігається така ситуація, коли шаблон видаляють, а документацію залишають. Чи буде ваша ласка запустити бота на наявність документаціії без шаблона і видалити таку документацію? Чи можете порадити до кого звернутись особисто? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 11:44, 4 лютого 2016 (UTC)

AutoWikiBrowser взагалі не призначений для пошуку. Я б порадив звернутись до RLuts або Sergento --Максим Підліснюк (обговорення) 11:46, 4 лютого 2016 (UTC)

Свято-Троїцький собор (Бахмут)

Пане Максиме, до чого тут постанова!? Цей собор ніколи не знаходився у місті "Артьомавск", він був у місті Бахмут, де його успішно і зруйнували. Назву статті початково дали невірну. А щодо статті про Артемівськ - там вже багато завчасних правок наробили, слід їх скасувати і накласти захист на пару днів. А ваше редагування на сторінці перенаправлення я не зрозумів - все одно сторінку вилучать для перейменування. Але хай буде, просто не бачу у цьому сенсу. --Yuriy Kvach (обговорення) 13:51, 4 лютого 2016 (UTC)

Схожу, ви пропустили, що я писав вам на СО. Собор зруйнований у 1970-их, коли Бахмут вже був Артемівськом. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:53, 4 лютого 2016 (UTC)
Ми писали одночасно. Так що, може накласти захист на статтю про місто? Yuriy Kvach (обговорення) 13:54, 4 лютого 2016 (UTC)
Тиждень від неавтопідтверджених. Треба було б від усіх, але на цілий тиждень, якось я невпевнений. Сподіваюсь, досвідченим користувачам вистачить прочитати editnotice у статті. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:58, 4 лютого 2016 (UTC)
Бачу правки вже відкатали. Щодо захисту - здається тиждень забагато. Я наклав на день на Іллічівськ, все одно максимум в суботу вступить в силу. Yuriy Kvach (обговорення) 14:00, 4 лютого 2016 (UTC)
Не факт. Залежить від того, коли надрукують новий номер Голосу України і чи включать у нього постанову. --Максим Підліснюк (обговорення) 14:01, 4 лютого 2016 (UTC)

Статтю Вулиця Броварської сотні (Бровари) номіновано на вилучення

Стаття Вулиця Броварської сотні (Бровари), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 4 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Олег (обговорення) 17:31, 4 лютого 2016 (UTC)

Статтю Вулиця Чернишевського (Бровари) номіновано на вилучення

Стаття Вулиця Чернишевського (Бровари), значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 4 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Олег (обговорення) 17:48, 4 лютого 2016 (UTC)

Троїцький собор Почаївської лаври

Вибачте, що турбую Вас! Просто я не рідко копіював тексти і вставляв у Вікіпедію, звісно не слово в слово копіюючи, а постійно обробляючи тескт. Хоча в деяких випадках було важко дуже змінити текст від оригіналу (особливо малі речення):

1. Можете мені пояснити, якщо я копіюю і розміщую у Вікіпедії будь-які тексти (друковані і віртуальні, на які у мене нема спеціального дозволу від власника, хоча власник і не проти, щоб його копіювли), яким нема 70 років (начебто так за законом), то я порушую авторські права, чи ні?

2. Чи у всіх таких текстах я (як мінімум) повинен перероблювати зміст?

3. А якщо це сайт новин чи цитата з інтерв'ю, то їх також треба змінювати, щоб ніхто не зрозумів, що я взяв з даного сайту?

4. Зі свого досвіду можете вказати якусь норму того наскільки треба змінювати текст , щоб я не порушив авторські права?

Lite2008 (обговорення) 00:42, 5 лютого 2016 (UTC)

  1. Так.
  2. У всіх, крім тих, які поширюються на умовах вільної ліцензії.
  3. Цитату можна залишити, це ж цитата. Новину (якщо там, звичайно, не одне-два речення) треба переробити.
  4. Ви колись перекази писали в школі? Вот це те саме. --Максим Підліснюк (обговорення) 15:00, 5 лютого 2016 (UTC)

Дякую за пояснення! Lite2008 (обговорення) 19:51, 5 лютого 2016 (UTC)

ВП:ДОЗ

Привіт. Ви вже все перевірили на ВП:ДОЗ? Як вважаєте - може доцільно дозволити редагувати цю сторінку лише агентам ОТРС (фільтром)? — Green Zero обг 16:40, 7 січня 2016 (UTC)

Перевірив все. Проти доступу лише агентам не заперечую. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:14, 7 січня 2016 (UTC)
Вітаю. То, якщо дозвіл (на хімічний глосарій) таки знайшли, повернете його на ВП:ДОЗ? Дякую. -- Green Zero обг 16:52, 6 лютого 2016 (UTC)

Розпатрулювання

Доброго дня. Будь ласка, познімайте патрулювання зі статей, які Ви відпатрулювали всупереч ВП:ПАТ (якщо такі статті залишились, звісно — я не перевіряв). Дякую. -- Green Zero обг 17:03, 6 лютого 2016 (UTC)

Статтю Шаблон:Європейська політична партія номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Європейська політична партія, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 9 лютого 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 01:24, 9 лютого 2016 (UTC)

Користувач:Oursana

По ходу, щось на кшалт бота. Необхідний прапорець автопатрульного. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 11:22, 10 лютого 2016 (UTC)

Не бот, а перейменовувач файлів на Вікісховищі. Там заміна робиться автоматизованим скриптом. В мене такий самий статус. Надав автопатрульного. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:13, 10 лютого 2016 (UTC)

Користувач:Alonso de Mendoza

Аналогічно до попереднього. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:20, 10 лютого 2016 (UTC)

Тут ситуація інша. Я не бачу жодних статусів користувача на Вікісховищі. --Максим Підліснюк (обговорення) 13:23, 10 лютого 2016 (UTC)

Користувач:Mich.kramer

Аналогічно. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:24, 10 лютого 2016 (UTC)

Коментар Боґана

Вельмишановний арбітр, бюрократ, адміністратор і патрульний Української Вікіпедії, поясніть будь ласка свій вчинок з видаленням інформації з моєї сторінки обговорення.

Де там ви знайшли хоч дрібніше попущення ВП:Е? З іншого боку ви якимсь дивним чином не помічаєте порушення на мою адресу.

Сподіваюся знайти порозуміння, в іншому разі буду змушений виставляти вашу кандидатуру на позбавлення прав адміністратора!

З найкращими побажаннями, щиро Ваш, Боґан (обговорення) 00:45, 10 лютого 2016 (UTC)

Привіт. З поверненням. Відкинуто і приховано було анонімне редагування, елементарний приклад переслідування користувачів - обвинувачення користувачів без жодного доказу. Слід обговорювати саме факти, а не особистості. Якщо бажаєте, можна обговорити це у кнайпі адміністраторів (редагування доступне адміністраторам) задля знаходження позиції інших адміністраторів щодо відповідності того редагування етикету. --Максим Підліснюк (обговорення) 00:49, 10 лютого 2016 (UTC)
Я не збираюся повертатися до редагування і вести з вами війни, але ваша дія виглядає дуже дивною. Ніякого обговорення особистостей там не було, а лише список людей які доклали максимальні зусилля, що б вигнати мене з проекту. Прошу вас відновити це редагування. Боґан (обговорення) 00:57, 10 лютого 2016 (UTC)
Давайте уточнимо - там бездоказові звинувачення людей в тому, що вони доклали найбільших зусиль видавити (це цитата) вас з проекту. Ви ж розумієте, як це виглядає - як голоснівне звинувачення. Більше того, нік одного з користувачів збігається з його реальним іменем. Будь-хто може знайти це випадково, вбивши ім'я у пошукову систему і знайти ці звинувачення. Якщо ви хочете відновити це редагування, можна розпочати обговорення у кнайпі, і, якщо буде консенсус адміністраторів, редагування буде відновлено. --Максим Підліснюк (обговорення) 01:03, 10 лютого 2016 (UTC)
Виглядає так, що порозуміння досягти не вдалося. Боґан (обговорення) 01:33, 10 лютого 2016 (UTC)

Тобто коли арбітр і адміністратор принижує опонента:

« Я сприймаю так не одну репліку, а сумарні Ваші наукознавчі потуги. Так, я трошки знаюся на наукознавстві, тому можу відрізнити якість наукового дослідження. Цікаво, що Ви не беретеся оцінювати якість моїх суб'єктивних суджень в статті Редагування РНК (це добре), але сміливо вступаєте у бій на полі наукознавства, хоча маєте в ньому знання не більше, ніж у біології РНК. Якщо в якійсь галузі (скажімо, історії) менше незрозумілих Вам слів, це не значить, що за допомогою гугла Вам легко буде в ній розібратися. »

Це норма УкрВікі, а список людей, що видавити мене з проекту без ніяких образливих коментарів, це вже грубе попущення ВП:Е? Тобто фраза на кшталт «Користувач:Максим Підліснюк видавив мене з проекту» є образою? Як завжди подвійні стандарти і беззаконня у дії. Боґан (обговорення) 03:15, 10 лютого 2016 (UTC)

Це образа, і до того ж ще й наклеп, бо ніяких таких зусиль я не прикладав, так само як і інші користувачі. І тим більше ніхто не ставив перед собою такої мети. Те, що Ви не можете нормально співпрацювати з іншими в цьому проекті - це виключно Ваші проблеми, не треба спихати провину на інших, роблячи таки справді голослівні звинувачення. Ви постійно ігноруєте правило ВП:ПДН, а тепер ще й ризикуєте порушенням ВП:НПК.--Piramidion 07:35, 10 лютого 2016 (UTC)
Що з вами розмовляти коли ви звикли на чорне казати біле. А з вашим приходом до адміністрування УкрВікі перетворилася на джерело неправдивою інформації. Ходіть здорові, я вас не просив втручатися у цю розмову. Ціну, я вам і так знаю. Боґан (обговорення) 07:46, 10 лютого 2016 (UTC)
А ви собі не задали питання, чому саме ви попали до цього списку з 4-х осіб, а не хтось інший, який мені сенс там було згадувати вас а не наприклад Користувач:NickK чи Користувач:Yakudza чи того ж Користувач:Максим Підліснюк? Боґан (обговорення) 07:54, 10 лютого 2016 (UTC)

@Боґан: я не розумію, ви хочете знайти порозуміння чи пройти формальну процедуру? Якщо перше - тоді давайте шукати консенсус. Ваша позиція - редагування слід відновити. Моя - редагування не слід відновлювати. З цього середньоарифметичне - виставити це на обговорення спільнотою адміністраторів. Чим вас не влаштовує такий варіант? --Максим Підліснюк (обговорення) 13:12, 10 лютого 2016 (UTC)

Ви перемогли. User:Piramidion сказав, що це моє редагування його образило, а ображати я нікого не хотів (і не вважаю це образою) тоді нехай буде по-вашому. Думаю це питання варто закривати поки до його обговорення не підключилися інші користувачі, що може розпалити серйозніші конфлікти. Боґан (обговорення) 13:31, 10 лютого 2016 (UTC)

Користувач:Pierpao

Мабуть, потрібен прапорець автопатрульного. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 13:12, 11 лютого 2016 (UTC)

User:Pratyya Ghosh

Мабуть, потрібен прапорець автопатрульного. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 15:30, 11 лютого 2016 (UTC)

Користувач:Michael Gäbler

До купи. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 15:59, 11 лютого 2016 (UTC)

YesТак Зроблено, крім Michael Gäbler - не глобальний перейменовувач і неактивний у нас. Будь-ласка, кидайте це на сторінку запитів до адміністраторів і краще однією темою. Тоді і реакція буде швидка. --Максим Підліснюк (обговорення) 18:20, 11 лютого 2016 (UTC)

Шаблон:Potd/2016-02-13 (uk)

Вітаю! Можете перевірити {{Potd/2016-02-13 (uk)}}? А то у вас на головній сторінці зображення без підпису… -- Adavyd (обговорення) 18:19, 13 лютого 2016 (UTC)

YesТак Зроблено колегою Piramidion --Максим Підліснюк (обговорення) 18:26, 13 лютого 2016 (UTC)

Вітаю з 5-річним ювілеєм!

Вітаю з 5-річним ювілеєм!
Прийміть мої щирі вітання з нагоди Вашого 5-річчя участі в українській Вікіпедії! Кругле число, але все найцікавіше ще попереду! Українська Вікіпедія це ще малюк, який потребує турботи та піклування. Нас всіх чекає ще багато цікавої і корисної роботи. Бажаю Вам натхнення, творчої наснаги, жаги до саморозвитку! Ніколи не впадайте у відчай, навіть коли Вас жорстко критикують, часом незаслужено. Головне — правильно, мудро сприймати конструктивну критику, не розчаровуватись в користувачах, бо наша основна мета ВИЩА від дуже мінливої кон'юнктури метапедичної сторони проекту. Щоб не трапилось — ми маємо бути вірні основній меті, нашій ідеї-фікс — поширенню вільних знань українською мовою. Тримайтеся непохитно, розвивайтеся наполегливо, вирішуйте зважено. Слава Україні! -- Green Zero обг 16:17, 14 лютого 2016 (UTC)
Щиро вдячний за привітання та побажання. Будемо всі разом старатись на благо проекту. --Максим Підліснюк (обговорення) 16:20, 14 лютого 2016 (UTC)
Приєднуюсь до побажань підіймати українську Вікі на ще вищий щабель. Успіхів і натхнення у роботі. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 07:16, 15 лютого 2016 (UTC)

Вопрос

Здраствуйте, почему не удается удалить из списка наблюдения статьи?--6AND5 (обговорення) 11:35, 15 лютого 2016 (UTC)

Спробуйте відкрити свій список спостережння та оберіть кнопку для редагування (там два способа, як текст і візуально). --Максим Підліснюк (обговорення) 11:39, 15 лютого 2016 (UTC)

Куди подівся товариш «очевидна образа, очевидне блокування»?

Блін, доба минула, а паровоз стоїть... Чи це «усьо путьом»? Просто щоб надалі знати... Приємного відпочинку --Павло (обговорення) 11:27, 15 лютого 2016 (UTC)

Це означає, що я не маю бажання і навичок для вирішення того запиту. --Максим Підліснюк (обговорення) 11:37, 15 лютого 2016 (UTC)
(образа вилучена). Сподіваюсь і з моїх вуст це звучить як дружня порада --Павло (обговорення) 11:40, 15 лютого 2016 (UTC)

Рішення АК

Максиме, доброго дня! Ви не могли би прийняти рішення по цьому питанню. Ігнорування Бучачем-Львів ВП:МОВА, становить серйозну проблему і ставить перед вибором блокування цього користувача за неоднорозове порушення цього правила. Наявність рішення АК (п.6.) значно спростило би роботу адміністраторам та дозволило б користувачу більш відповідально поставитись до свого внеску у Вікіпедії.--Geohem 08:50, 18 лютого 2016 (UTC)

Привіт. Я позивач по тому позову і не можу голосувати. --Максим Підліснюк (обговорення) 11:57, 18 лютого 2016 (UTC)

Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора

Що мається на увазі «щонайменше 10 редагувань службового простору шаблон/Вікіпедія/довідка»? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 05:49, 17 лютого 2016 (UTC)

Те і мається. Щонайменше десять редагувань у просторах назв Шаблон:, Вікіпедія:, Довідка: --Максим Підліснюк (обговорення) 11:51, 17 лютого 2016 (UTC)
Тобто внесення інформації у 10 шаблонів вже є дотатнім для статусу? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 12:02, 17 лютого 2016 (UTC)
Так, якщо спільнота підтримає голосуванням --Максим Підліснюк (обговорення) 15:43, 17 лютого 2016 (UTC)
Чи вважаються такими редагуваннями звернення до адмінів на форумі та номінамція статтей на вилучення? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 06:43, 18 лютого 2016 (UTC)
Тобто на даний час у мене внесок достатній, аби подавати заявку? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:39, 18 лютого 2016 (UTC)
Так, достатній. Вимога чітка - 10 редагувань (ця вимога вже давно морально застаріла). У вас 511 редагувань у Вікіпедія: та 119 у Шаблон: --Максим Підліснюк (обговорення) 12:17, 18 лютого 2016 (UTC)
Дякую Дякую! --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 12:20, 18 лютого 2016 (UTC)

Персональне обмеження Shynkar

Пройшовся ще раз по своїй сторінці обговорення. Все, що стосується порушення авторських прав, давно вилучено. Враження великої кількості порушень, напевно, через непорозуміння. Хотів проілюструвати список академіків НАН України. Але виявляється, що акадкміки Вищої школи, які дали на своєму сайті дозвіл на публікацію в Вікі, це не акадкміки НАН України (чи вони менші патріоти?). Але фото вже були завантажені. До речі, Brunei так і не виконав свою обіцянку це узгодити.
Повертаючись до прохання зняти персональні обмеження, звертаю увагу, що не маючи змоги створювати нові сторінки, неможливо навести лад у списках космонавтів, тих же академіків НАН України та інших статтях, де повно червоних (на нестворені сторінки) посилань.
З повагою Shynkar (обговорення) 08:05, 13 січня 2016 (UTC)

Переклад з іншого мовного розділу без проставки шаблону теж є порушенням авторських прав. --Максим Підліснюк (обговорення) 16:35, 13 січня 2016 (UTC)
Тобто ви, шановний, знаєте напевно, що якась стаття є перекладом з іншого мовного розділу, - і блокуєте дописувача за порушення авторських прав! Замість того, щоб поставити той клятий шаблон?! І ви це не вважаєте зловживанням своїми адміністративними правами? А як же правила Вікіпедії, яка вказує, що конфлікти мають вирішуватися шляхом обговорення? Якщо вам важко проставити шаблон, то навіщо ви взяли на себе такий обов'язок?

Ви вживаєте термін «зловживання» відносно користувача 44tuna, але невже не побачили те «зло»? Це Список керівників держав, починаючи з 790 - аж до 1180 року! Нехай хтось ще побачить те «зло». Ще невідомо, від кого зла більше... Shynkar (обговорення) 07:36, 15 січня 2016 (UTC)

@Shynkar: є ще таке правило: ВП:ЛТ --Максим Підліснюк (обговорення) 15:10, 15 січня 2016 (UTC)

Прошу підтвердити, що ті шаблони, які я вставляю в Обговорення (в списку космонавтів), відповідають вашим вимогам і мають сенс. У мене виникли сумніви, бо такого ніхто не робить. Може я краще продовжу заповнювати список?Shynkar (обговорення) 11:35, 19 січня 2016 (UTC)

Мають сенс, правильні і ставляться. --Максим Підліснюк (обговорення) 12:59, 19 січня 2016 (UTC)

Що далі? Shynkar (обговорення) 15:08, 8 лютого 2016 (UTC)

Зніміть вже це обмеження, будь ласка!


Коли буде знято обмеження? Shynkar (обговорення) 08:10, 16 лютого 2016 (UTC)

Привіт. Не дуже стежив, здається, відбувається обговорення на ВП:К-А --Максим Підліснюк (обговорення) 16:09, 16 лютого 2016 (UTC)

Я там не побачив обговорення. Brunei категорично проти - а де ж решта голосів? Чому така упередженість? Ви кажете, що це не блокування? А яка різниця? Замість того, щоб займатися редагуванням, я вставляв шаблони - і втрачав час.Shynkar (обговорення) 18:19, 22 лютого 2016 (UTC)

Шаблон:Картка:Лідер

Привіт! можете добавити такий розділ як "Альма-матер"? Бо його справді бракує. Також "оригінал імені". Дякую.--27century (обговорення) 12:47, 24 лютого 2016 (UTC)

Прошу допомоги

Запрошую вас взяти участь у голосуванні і дати шанс на життя статті на створення якої я виклав багато часу і сил. Наперед дякую.--βρσωαρ (обговорення) 13:51, 25 лютого 2016 (UTC)

Перейменування

Файл:Vladyslav Kirichenko in club Out Format.jpg прошу перейменувати на Файл:Vladyslav Kirichenko in club Our Format.jpg --Perohanych (обговорення) 12:50, 21 лютого 2016 (UTC)

Де різниця? --Максим Підліснюк (обговорення) 17:42, 25 лютого 2016 (UTC)

MediaWiki:Editnotice-1-Обговорення:Пероганич Юрій Йосипович

Привіт. Я тут підчищаю простір MediaWiki від зайвих повідомлень, і бачу, що оце та ще деякі повідомлення начебто корисні, але не працюють. Вони повинні працювати? Чи їх можна вилучити?--Piramidion 22:17, 29 лютого 2016 (UTC)

Здається, я знайшов причину - цифри після Editnotice позначають простір назв. Коли простір назв вказаний, його додатково вказувати не треба. Я створив сторінку з назвою MediaWiki:Editnotice-1-Пероганич Юрій Йосипович — тепер працює коректно.--Piramidion 22:22, 29 лютого 2016 (UTC)

Обговорення Вікіпедії:Проєкт:Військова техніка

Доброго дня. Я вже звертався до Nickk з цим питанням, проте він не зміг мені допомогти. Я почав обговорення теми уніфікації назв зброї, ми дійшли консенсусу в проекті, проте без затвердження цього хоча б на рівні проекту ми не можемо почати масштабну уніфікацію. Чи не могли б Ви нам допомогти? З повагою,--SW (обговорення) 14:40, 21 лютого 2016 (UTC)

Ви і самі можете підбити підсумок обговорення, для цього не потрібно бути адміном. --Максим Підліснюк (обговорення) 17:43, 25 лютого 2016 (UTC)
Доброго дня. У мене виникло ще одне питання по цій темі: чи можемо ми створити щось на кшталт Проект:Військова техніка/Заголовки статей? З повагою, --SW (обговорення) 06:43, 5 березня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 02:58, 7 березня 2016 (UTC)

Статтю Шаблон:Комуністична партія України номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Комуністична партія України, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 12 березня 2016. Що ще можна зробити? --Andrew J.Kurbiko (обговорення) 05:07, 12 березня 2016 (UTC)

Користувач:Illegitimate Barrister

Переглянути, чи є перейменовувачем файлів на Вікісховищі. При позитивному результаті надати прапорець автопатрульного. --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:27, 12 березня 2016 (UTC)

Резервний датацентр у Далласі

«Вікімедіа отримає новий резервний датацентр у Далласі. У зв'язку з роботою над цим, Ви зможете читати, але не редагувати вікі певний час 22 і 24 березня. Ви можете втратити редагування, якщо спробуєте їх зберегти у цей проміжок часу.» Не знаєте, наскільки актуально? І чи треба у цей час редагувати? --Ходаков Павло Вікторович (обговорення) 10:15, 16 березня 2016 (UTC)

Не знаю, швидше за все це буде вночі або дуже короткий проміжок часу. --Максим Підліснюк (обговорення) 12:27, 16 березня 2016 (UTC)

Районні суди

Статті про районні суди мають тривіальну інформацію, не відповідають КЗ, наявність телефонів, пошти порушує ВП:ЧНВ. Тому пропоную подібні статті вилучити і створити список про районні суди по області. --Basio (обговорення) 06:19, 16 березня 2016 (UTC)

Як на мене, це звичайні стаби із можливістю розширення. Те, що є наразі - це інформація, ідентична звичайній ботозаливці. --Максим Підліснюк (обговорення) 12:28, 16 березня 2016 (UTC)
Ботозаливка має сенс тоді коли йдеться про значимі, згідно правил, об'єкти, а районні суди до них не відносяться. Значимість може бути при наявності нетривіальної інформації. Тому моя пропозиція залишається в силі. --Basio (обговорення) 13:48, 16 березня 2016 (UTC)
За значимістю райсуд не поступається райраді чи РДА --Максим Підліснюк (обговорення) 15:47, 16 березня 2016 (UTC)
За наявністю нетривіальної інформації, чого немає. Тому я буду ставити на вилучення. Краще оформити списком. --Basio (обговорення) 20:49, 16 березня 2016 (UTC)

Скрипт для захищених сторінок

Привіт! Не знаю, що це за скрипт, але я бачу результатом лише повне зникнення іконок і шаблонів. Наприклад, на Шаблон:UKR наразі нема ні значка, ні Категорія:Захищені шаблони, і на Волинська трагедія нема так само ні значка, ні шаблону внизу (який був важливий, бо стаття викликає інтерес і треба кудись спрямовувати бажаючих її виправити). Можливо, щось у скрипті пішло не так, але, здається, ти все прибрав і натомість нічого не поставив — NickK (обг.) 21:49, 16 березня 2016 (UTC)

Все нормально, просто все ще в процесі. Зачекай ще хвилин двадцять, я видаляю шаблони, зараз перекину код по місцям і все буде працювати. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:50, 16 березня 2016 (UTC)
Все працює. --Максим Підліснюк (обговорення) 21:56, 16 березня 2016 (UTC)
Я бачу лише одну зміну: у Монобуку перестав працювати фон сторінки (раніше сторінки поза основним простором мали блакитне тло, але більше не мають). Ніяких шаблонів захисту я не бачу — NickK (обг.) 22:30, 16 березня 2016 (UTC)
Код вже вставлений, ти і сам міг це побачити. Просто зачекай, доки зміни вступлять в силу (неодноразово помічав, що для цього потрібен певний час). --Максим Підліснюк (обговорення) 22:35, 16 березня 2016 (UTC)
Ні, я оновив кеш, чекав, відкривав сторінку в іншому браузері — нічого не діє. Натомість я бачу дві очевидні зміни: зламалося блакитне тло та зламалися підказки при пошуку (див. технічну кнайпу). Це явно глюк твого скрипта, будь ласка, шукай і виправляй — NickK (обг.) 22:38, 16 березня 2016 (UTC)
Дякую за пінгування, перероблюю. --Максим Підліснюк (обговорення) 22:40, 16 березня 2016 (UTC)

якщо що, у мене теж не показує нічого --アンタナナ 22:41, 16 березня 2016 (UTC)

@NickK та Antanana: значок показує. Як там з монобуком? --Максим Підліснюк (обговорення) 22:52, 16 березня 2016 (UTC)

Монобук і пошук виправилися, значок показує (але не такий, як був). Натомість Категорія:Захищені шаблони зникла і не з'явилася, текст у Волинська трагедія та інших статтях теж зник і не з'явився — NickK (обг.) 22:55, 16 березня 2016 (UTC)
значок є, тексту та категорії нема --アンタナナ 22:57, 16 березня 2016 (UTC)
Окей, змінити значок - це справа хвилини. Текст буду за прикладом англійців перекидати на MediaWiki:Protectedpagetext. З категорією тяжче - шаблон включав у категорію, скрипт ж лише ставить позначку. Як щодо Спеціальна:Захищені сторінки
До речі, там шаблон ще на Головній висить, хоча б з естетичної точки зору він там зайвий. Шаблон раніше виконував три функції: значок, категорія та повідомлення. Категорія не життєво необхідна, але корисна, бо Спеціальна:Захищені сторінки дуже незручна. Повідомлення було опціональне та ставилося на явно конфліктних сторінках, таких як Волинська трагедія, і от втрата цього повідомлення є досить суттєвою, бо треба поінформувати читача, що йому робити в разі неможливості редагувати — NickK (обг.) 09:22, 17 березня 2016 (UTC)

Міграція шаблону

Доброго дня! Чи міг би я попросити (якщо буде натхнення) перенести на укрвікі шаблон посилання на Library of Congress Classification? Сам не впевнений, чи перенесу, а він є досить актуальним для перекладених з англовікі статей (і з часом ставатиме актуальнішим). З повагою, --Volodymyr D-k (обговорення) 07:18, 20 березня 2016 (UTC)

@Volodymyr D-k: переніс ({{LCC}}). З часом можна буде імпортувати його до {{бібліоінформація}}, якщо англійці перетащать дані з нього на Вікідані. --Максим Підліснюк (обговорення) 10:47, 20 березня 2016 (UTC)

Velá zdravia

že čy možem Vas žiada´t o dovolenii pisa´t z tohto priestoru od mena Leonid Panasjuk.. Sĺubujem pijemne spravanie. L. Panasjuk. Nie som vandal, ste sa milite, --195.91.13.183 19:34, 19 березня 2016 (UTC)

I do not speak Slovenian --Максим Підліснюк (обговорення) 19:37, 19 березня 2016 (UTC)
dobre- pan Pidlisnijuk, Vy ukrajuinśku rozumijete. Panasjuk Leonid- ne vandal- šprechen dobe čy ni... Blácha ´tažko pysaty slovaćkoju klavoju. Perestańte bavytysja v durku- pytav Vas dozvolu. že- Velyka podjaka- Leonid Panasjuk. Jakšco znovu ako že ne šprechen = vy bavutesja čy jak 9tut maje buty znak zapytanná0 --195.91.13.183 19:48, 19 березня 2016 (UTC)
Sorry, I don't understand you. --Максим Підліснюк (обговорення) 19:52, 19 березня 2016 (UTC)

666 zdravstvujte, haspadin Ivan- Da svidania- vot i kalinka malinka- shprechen rusich jou7 Dodruju noč, Maskva Vas ždjot, dassic niekto, --195.91.13.183 19:56, 19 березня 2016 (UTC)

це писав не я, мабуть швагро чи син, заразюки, доки я із сусідами пригощався, вибачайте, --Л. Панасюк (обговорення) 08:46, 20 березня 2016 (UTC)
Нічого. --Максим Підліснюк (обговорення) 10:47, 20 березня 2016 (UTC)
дякую за розуміння. У "своєму" доробку помітив чимало бліх, фіксуйте і блокуйте нічні чухавки, --Л. Панасюк (обговорення) 10:57, 20 березня 2016 (UTC)

Файл:Logo Vyriy 1.jpg

привіт. якщо Ти вважаєш, що він — вільний, то чому не відправив на коммонз? --アンタナナ 06:51, 23 березня 2016 (UTC)

Привіт. Тому що це була ніч і я вже починав тупити . Зараз відправлю. --Максим Підліснюк (обговорення) 10:40, 23 березня 2016 (UTC)