Обговорення користувача:Slava pogr

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо![ред. код]

Вітаємо Вас в українській частині Вікіпедії. Щиро дякуємо за вже зроблений внесок до її покращення. Для початку пропонуємо переглянути деякі корисні поради:

Сподіваємося, що Ви візьмете участь у подальшій роботі нашого спільного відкритого проекту. Ви можете ставити автоматичний підпис на сторінках обговорень за допомогою чотирьох знаків (~~~~). Якщо виникли запитання про проект, пошукайте відповідь на сторінці Вікіпедія:Довідка. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, задайте запитання у Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів. Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці Вікіпедія:Інтереси учасників. Бажаємо успіхів!

P. S. Irrespective of your languages skill, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problem, cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавілон or create your own ones.
You can ask help of Community on CommunityPortal (help): Додати нове обговорення (Add new discussion/problem) --Yakudza -พูดคุย 09:06, 4 серпня 2006 (UTC)Відповісти

Prostigmata[ред. код]

Вітаю Вас з приєднанням до проекту Біологія! Прохання подивитись рекомендації щодо оформлення біологічних статей, а також мої правки у статті. Успіхів! З повагою, --Maxim Gavrilyuk 20:03, 24 лютого 2012 (UTC)Відповісти

Статті без джерел[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Паратип
  2. Prostigmata

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:11, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Запрошення до участі у Тижні Чорного моря[ред. код]

Доброго дня. Оскільки Ви є (чи колись були) учасником проекту Біологія, інформую Вас що розпочалося обговорення пропозиції об'єднати проект:Біологія і портал:Біологія (оскільки портал:Біологія зовсім втратив свою активність). Будь ласка, візьміть участь в обговоренні цього питання тут. Дякую. --Helixitta (обг.)

Запрошення взяти участь у другому тижні біології[ред. код]

--Helixitta (обг.) 17:45, 10 липня 2015 (UTC)Відповісти

Запрошення на конкурс наукових фотографій[ред. код]

Європейський конкурс наукових фотографій
Європейський конкурс наукових фотографій

Привіт. Зараз, 1 — 31 жовтня 2015, проходить українська частина Європейського конкурсу наукових фотографій 2015. Будь ласка, долучайтеся та/або розповсюджуйте інформацію про конкурс — нам дуже не вистачає ілюстрацій в статтях на наукову тематику. --Helixitta (обг.) 12:54, 6 жовтня 2015 (UTC)Відповісти

Міжнародна сторінка конкурсу Українська сторінка конкурсу Правила та призи Категорії зображень Деталі Контакти

Запрошення на Вікіфлешмоб 2016[ред. код]

Шановний(а) дописувачу(ка) української Вікіпедії Slava pogr!

В минулому ви створили 11 статей Вікіпедії та додали 32 кб вікітексту — це значний внесок, який ми цінуємо! Однак за грудень та січень ви не здійснили жодних редагувань статей та не започаткували нових.

Тож запрошуємо долучитися до традиційного щорічного Вікіфлешмобу в українській Вікіпедії, який відбуватиметься протягом 29–31 січня 2016 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри (особисто на вікізустрічі у вашому місті чи поштою). Долучайтеся!

P.S. Ідея проведення Вікіфлешмобів належить Ігорю Костенку, дописувачу Вікіпедії з Небесної сотні.

--Amakuha (обговорення) 21:40, 28 січня 2016 (UTC)Відповісти

Тиждень покращення статей з біології розвитку[ред. код]

--Helixitta (ut) 15:01, 17 червня 2017 (UTC)Відповісти