Обговорення користувача:Taura svit

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Taura svit у темі «Вилучення статті Мавка (фільм)» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Taura svit!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 05:04, 1 березня 2021 (UTC)Відповісти

Безмежно велика вдячність пану Расселону за допомогу. Щиро дякую за поради. Я починаючий автор сторінок. Потребую допомоги у створенні нових сторінок. --Taura svit (обговорення) 04:38, 2 березня 2021 (UTC)Відповісти

Про що стаття?[ред. код]

Добрий день. Скажіть, будь ласка, про що Ваша стаття Мавка (фільм)? Бо я не зрозумів. Про фільм чи про книжку, чи про культурний захід, чи про про стосунки між країнами?Helghes (обговорення) 06:28, 4 березня 2021 (UTC)Відповісти

Шановний пане @Helghes
Обговорення статті з моменту створення її перших версій веду на сторінці пана @Рассилон, оскыльки вын першим надав дієві поради, допомогу і взагалі дуже допоміг у розумінні механізму створення моєї першої статті.
З повагою,
````Taura svit --Taura svit (обговорення) 04:26, 5 березня 2021 (UTC)Відповісти

Вилучення статті Мавка (фільм)[ред. код]

Доброго дня! Стаття Мавка (фільм), яку Ви створили, була вилучена через невідповідність критеріям значущості та незв'язний зміст. Я переніс зміст статті до Вашого особистого простору - Користувач:Taura svit/Мавка (фільм), адже інформацію з неї можна частково додати до інших статей, які вже існують: Українсько-індійські відносини, Посольство України в Індії, Лісова пісня (за умови, що ця інформація буде підкріплена авторитетними джерелами!). З повагою, --SteveR (обговорення) 10:13, 19 березня 2021 (UTC)Відповісти

Шановний, SteveR прошу повідомити які я маю зробити наступні кроки для удосконалення статі, і чи може вона бути поновлена. Дякую --Taura svit (обговорення) 10:43, 20 березня 2021 (UTC)Відповісти
Перспектив для відновлення статті я не бачу, так як критеріям значущості Вікіпедії вона не відповідає (уявіть, що у цій онлайн-енциклопедії було б по статті на кожен захід кожного Посольства України за кордоном чи по статті про кожне відео в Інтернеті за мотивами твору українського письменника). Створений Вами матеріал у його теперішній формі більше підходить для нашого сестринського проекту Українські Вікіновини. Тим не менш, якщо у Вас є підкріплена авторитетними джерелами інформація, якою можна доповнити вже існуючі статті на кшталт Українсько-індійські відносини чи Посольство України в Індії, то сміливо її додавайте. --SteveR (обговорення) 17:21, 21 березня 2021 (UTC)Відповісти
Шановний SteveR
Дякую! Я подумаю та пошукаю. Цей захід таки підтверджений сайтом МЗС - оскільки я так бачу він був проведений там і спеціально знята екранізація.
Щодо значущості. Дуже показово та значимо, на мою думку.
Це перша в історії України, а тим більше Індії екранізація твору видатної Лесі Українки (А саме Лісова Пісня) мовою гінді. Інших мною не знайдено.
Щодо авторитетних джерел - дійсно, є над чим задуматися. Оскільки інших саме екранізацій Лісової пісні Лесі Українки мовою гінді не було знайдено (повірте, пошук проводився), то звідки взятися авторитетним джерелам? Якщо за правилами Вікі вторинне джерело може бути і первинним (в даному випадку - це публікація на сайті МЗС, департамент Посольства Індії, новини), то я наразі не знаю які ще можуть бути первинні джерела у таких випадках.
Я вчуся робити цікаві внески в українську Вікіпедію і це мій перший невдалий досвід. Хотілося зробити внесок у культурну дипломатію України. Навіть народну, оскільки екранізація була створена українцями з громади Індія.
Був виступ на Емігрантському радіо (відслідковую цю тему в надії знайти ще якісь первинні джерела).
Шкодую, що було завдано Вам мороки.
Дякую.
З повагою, --Taura svit (обговорення) 13:47, 22 березня 2021 (UTC)Відповісти
Боюсь, що для окремої статті про фільм все-одно матеріалу буде недостатньо. Я додав інформацію про презентацію фільму до розділу «Вшанування пам'яті» статті «Леся Українка», використовуючи згадані Вами джерела — ред. № 31051801. Якщо Вам цікава тема української громади Індії, то можу запропонувати Вам створити статтю Українці Індії (на зразок Українці Аргентини чи Українці Великої Британії), де можна буде більш повно висвітлити діяльність української діаспори в цій країні, зокрема і в контексті культурної дипломатії. --SteveR (обговорення) 15:22, 22 березня 2021 (UTC)Відповісти
Шановний, SteveR
Щиро дякую за допомогу та настанови! І за чудову ідею.
Дійсно, статті про українську громаду в Індії ще немає!
І тема цікава.
Дякую! --Taura svit (обговорення) 05:59, 23 березня 2021 (UTC)Відповісти