Трускавецький завод мінеральних вод

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Аква Еко»
Підприємство з іноземними інвестиціями Товариство з обмеженою відповідальністю «Аква Еко»
Тип фірма
Галузь розлив мінеральних вод
Засновник(и) IDS Group
Штаб-квартира Україна Україна, Львівська область, Трускавець, вулиця Івана Мазепи, 29
Продукція мінеральні води
Код ЄДРПОУ 22364091
Офіційний сайт

ПІІ ТзОВ «Аква Еко» (Трускавецький завод мінеральних вод) — підприємство яке займається розливом мінеральних столових вод: ТМ «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька Заповідна». Це води з низьким рівнем мінералізації – до 0,9 г/дм3, тому їх можна споживати без обмежень і всім без винятку. Добуваються вони із різних джерел.

Історія[ред. | ред. код]

Трускавецький завод був створений у результаті об’єднання декількох підприємств (процес об’єднання завершився в 2008 р.). На сьогоднішній день він входить до складу компанії IDS Group Ukraine.

Завдяки об’єднанню окремих невеликих виробників в єдину уніфіковану виробничу систему на Трускавецькому заводі вдалося суттєво вдосконалити виробничі процеси та оптимізувати виробничі потужності:

  • покращити лабораторний контроль, починаючи із джерельної води і до готової продукції;
  • забезпечити систематичні кваліфіковані гідрологічні спостереження родовищ води;
  • підвищити рівень освіти та кваліфікацію персоналу;
  • удосконалити культуру на виробництві в цілому.

Виробництво[ред. | ред. код]

Свердловини розташовані на території Помірецького та Мражницького родовищ мінеральної води. Саме з цих родовищ видобувається і цілюща «Нафтуся», і життєдайні трускавецькі мінеральні води. Всього на підприємстві експлуатується 7 свердловин. Мінеральні води Трускавця особливі тим, що захищені від щільним глиняним прошарком ґрунту, що дає можливість отримувати воду кришталевої чистоти. Недаремно один із брендів має назву «Трускавецька Кришталева». Система фільтрації на підприємстві винятково механічна і навантаження на ці фільтри дуже незначне. При очищенні води не відбувається жодного втручання в її хімічний склад. С

Безпосередньо перед розливом із преформ створюються пластикові пляшки відповідного об'єму, які ополіскують, а потім і наповнюють відфільтрованою водою зі свердловин. Тому води ТМ «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька Заповідна» повністю автентичні. До того ж вода подається на потужну комп’ютеризовану та автоматизовану лінію розливу, яка повністю виключає втручання людських рук у виробничий процес. Хімічний та мікробіологічний склад води ретельно відстежується лабораторією.

Асортимент[ред. | ред. код]

ПІІ ТзОВ «Аква Еко» розливає мінеральні води: «Трускавецька кришталева», «Трускавецька Аква-Еко» та «Трускавецька Заповідна», які видобуваються з вердловин в урочищі «Помірки».

Про якість[ред. | ред. код]

Чистоту, якість та оригінальність природного складу вод ТМ «Трускавецька Аква-Еко», «Трускавецька Кришталева» та «Трускавецька Заповідна» підтверджують і екологічна чистота регіону,[джерело?] і високотехнологічне обладнання.[джерело?] Адже джерела розташовані у курортних зонах, де повністю заборонені промислові роботи, які можуть змінювати екосистему та забруднювати середовище.

Висококваліфікований персонал заводу здійснює чіткий контроль на всіх етапах технологічного процесу. Власна вимірювальна лабораторія систематично відстежує якість продукції за хімічними та мікробіологічними показниками. Дбайливе ставлення колективу підприємства і сучасні європейські технології дають можливість споживачам щодня насолоджуватися унікальною природною водою із трускавецьких джерел.

Посилання[ред. | ред. код]