Українське право

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Українське право
UKRAINIAN RIGHT
Тип Інформаційна агенція
Галузь Інформаційна агенція
Засновано 2016
Штаб-квартира Львів Україна Україна
Ключові особи Павло Богуцький (головний редактор до 2019)
Власник(и) ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВНИЧА КОМПАНІЯ
ukrainepravo.com

Українське право (Інформаційне агентство Українське право) — інформаційна агенція, що працює на ринку України з 2016 року; публікує правові новини двома мовами (українською та англійською).

Історія[ред. | ред. код]

Інформаційно-правовий портал «Українське право» було створено у 2015 році з метою виготовлення та поширення інформації про правове життя українського суспільства, дослідження сучасної правової думки, інформування про актуальні новини правотворчості та правової практики, формування правової культури громадянського суспільства. З грудня 2016 року має статус інформаційного агентства.

Висвітлюючи процес правотворчості, приділяється увага стадіям появи законопроєкту, прийняття законодавчих актів парламентом, набуття законами чинності. У розділі інформаційно-правового порталу про правову практику зосереджується увага на діяльності правоохоронних органів, органів прокуратури, судових органів, на професійній діяльності адвокатів. Правовий погляд надає можливість висловити науковцям свою думку з правових питань сучасності та історії права, а також викласти у вільній авторській формі власну правову позицію фахівцям права.

Розділи порталу[ред. | ред. код]

Наразі існує 10 основних розділів порталу інформаційної агенції :

Спеціальні проєкти[ред. | ред. код]

З метою підвищення рівня правової культури та поширення інформації про стан юридичної науки інформаційна агенція виготовляє тематичні відео програми.

  • Діалоги про право – інтерв’ю з видатними правознавцями України [11] [Архівовано 25 червня 2019 у Wayback Machine.].
  • Право в особах – унікальний контент про відомі історичні постаті правової науки [12] [Архівовано 29 червня 2019 у Wayback Machine.].


Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]