King's Bounty: Темна сторона

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
King's Bounty: Темна сторона
Лицьова сторона обкладинки гри із зображенням одного з головних героїв: дочки Короля демонів — Неоліна.
Розробник Росія СофтКлаб
Видавець Росія
Велика Британія Excalibur Publishing (Преміум Видання)
Дистриб'ютор Росія
Жанр(и) Тактична рольова гра
Платформа Windows
Дата анонсу 22 квітня 2014 рік
Дата випуску 19 серпня 2014 року
Режим гри Однокористувальницька гра
Мова російська
Українська Відсутня
Вік. обмеження PEGI: 12PEGI 12
ESRB: TTeens
Творці
Композитор(и) Михайло Костильов
Дмитро Петякін
Технічні деталі
Рушій TheEngine
Носій Цифрова дистрибуція
DVD
Роздільність Мін.: 1024x768
Макс.: 1920x1080
King’s Bounty
Попередня гра King's Bounty: Воїн Півночі
Офіційний сайт

«King's Bounty: Темна сторона» (англ. King's Bounty: Dark Side) — покрокова стратегічна рольова відеогра на тему фентезі, створена компанією 1С-СофтКлаб і видана фірмою 1С. Є продовженням саги «King's Bounty: Легенда про лицаря». Гра з'явилась у продажу 19 серпня 2014 року для платформи Microsoft Windows.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Гравець бере на себе управління одним з трьох запропонованих персонажів. Вперше за історію знаменитої серії, гравець може пізнати темну сторону світу Теана, а також має можливість здійснити подорож по небаченим раніше землям, на яких кипить кровопролиття від рук «світлих» лицарів. У кожного з героїв своя історія. Безстрашний воїн Багир, який не з чуток знає про те, як важлива Лють в нерівному бою або ж природжений лідер демонесса Неоліна, що володіє даром переконання, яка навіть в самій скрутній битві здатна підтримати високий бойовий дух свого війська, а також — вампір Даерт, якому немає рівних в зловісних мистецтвах темної магії.

Гра має нову систему компаньйонів — різні супутники для кожного героя. Були додані новий бойовий союзник, військові загони, артефакти і здатності Люті, понад 100 завдань та 15 територій[1].

Залежно від вибору раси (персонажа), гра починається у відповідній герою локації.[2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 1C-Softclub (19 серпня 2014р.). King's Bounty: Dark Side (на GOG.com). King's Bounty: Темная Сторона. 1C Publishing. Архів оригіналу за 9 грудня 2016. Процитовано 27 липня 2016.
  2. Кирило Волошин (26 серпня 2014р.). Обзор игры King's Bounty: Темная Сторона. StopGame.ru. Архів оригіналу за 25 серпня 2016. Процитовано 27 липня 2016.