Денніс Міллер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Денніс Міллер
англ. Dennis Miller
Народився 3 листопада 1953(1953-11-03)[1][2] (70 років)
Піттсбург, Пенсільванія, США
Країна  США
Діяльність комік, радіоведучий, актор, кінопродюсер, письменник, подкастер, журналіст, телеактор, кіноактор, прозаїк-романіст
Alma mater Пойт-Паркський університетd і Keystone Oaks High Schoold
Знання мов англійська
Роки активності 1975 — тепер. час
Партія Республіканська партія США
Нагороди
Еммі
IMDb ID 0588222

Денніс Міллер (англ. Dennis Miller; нар. 3 листопада 1953(19531103), Піттсбург, Пенсільванія) — американський комік жанру стендап, ведучий ток-шоу, політичний і спортивний коментатор, актор, бере активну участь у теле- та радіо житті. Він відомий своїми критичними оцінками, добавляючи пікантність посиланнями на поп-культуру. У 1985 році Міллер здобув славу як актор телевізійного шоу Saturday Night Live («Суботнього вечора у прямому ефірі»), а пізніше ведучим свого власного ток-шоу на каналі HBO, CNBC і на синдикованих каналах. На даний час він щотижня веде, трьох годинну, однойменну ток-радіо програму, національно синдиковану компанією Dial Global.

Не зважаючи на те, що в ранні роки слави Міллер сприймався як ліберал і анти-республіканець, останніми роками, Міллер став відомий своїм правим ухилом політичних поглядів. Денніс Міллер є постійним політичним коментатором у шоу The O'Reilly Factor в частині під назвою «Miller Time» на каналі Фокс-Ньюз-Ченнел, а раніше з'явився у шоу Hannity & Colmes в частині, яка називається «Real Free Speech.».

Фільмографія[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]