Обговорення користувача:Ilya/Архів 9

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Server16 у темі «Вікіфлешмоб 2016» 8 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Концепція державної мовної політики

Привіт! Хіба "Концепція державної мовної політики" захищається авторським правом? --MaryankoD 18:27, 24 вересня 2011 (UTC)

на жаль, ні --Ілля 18:33, 24 вересня 2011 (UTC)

Патрульний і відкочувач

Вітаю. Помітив, що у Вас немає цих статусів. Вам як колишньому адміну їх можна надати автоматично. Ви погоджуєтесь на це?--Leonst (обговорення) 23:11, 15 березня 2012 (UTC)

так --Ілля (обговорення) 00:46, 16 березня 2012 (UTC)

Велосіпеди

Ви як з ними?:--Mishae (обговорення) 18:54, 18 березня 2012 (UTC)

Ви в велосипедах розбираєтеся? Якщо так, допоможіть будь ласка!--Mishae (обговорення) 23:12, 21 березня 2012 (UTC)

bicycle fork

Мені як українцю, що не знає мови старшого брата не зрозуміло чому bicycle fork переклали як велосипедна вилка, адже fork чітко перекладається як виделка. --82.144.220.27 12:16, 18 квітня 2012 (UTC)

Словник української мови. І у прикладах, слово «вилка», як знаряддя для їди, вживали Франко і Нечуй-Левицький - вони не українці? --Ілля (обговорення) 12:27, 18 квітня 2012 (UTC)

Статтю Андрогогіка номіновано на вилучення

Стаття Андрогогіка, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 24 квітня 2012. Slovolyub (обговорення) 13:15, 24 квітня 2012 (UTC)

Нова система патрулювання

Вітаю. Прошу ознайомитись із новим правилом і підтвердити згоду на сторінці Вікіпедія:Проект:Патрулювання/Згода патрульних. --yakudza 20:33, 20 травня 2012 (UTC)

Нова система патрулювання

Вітаю. Прошу ознайомитись із новим правилом і підтвердити згоду на сторінці Вікіпедія:Проект:Патрулювання/Згода патрульних.--yakudza 14:30, 14 серпня 2012 (UTC)

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:34, 1 грудня 2012 (UTC)

Статті без джерел

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Погребинський Соломон Бенсіонович
  2. Оперативна пам'ять
  3. Гучномовець
  4. Стаціонарний випадковий процес
  5. Простір квадратично інтегровних випадкових величин
  6. Випадковий процес з довгою пам'яттю
  7. Границя
  8. Числова послідовність
  9. Рівномірна границя послідовності функцій
  10. Відрізок
  11. Обрі Бердслі
  12. Апачі
  13. Цент (музика)
  14. Піраміда (геометрія)
  15. Костянтин Пятс
  16. Локус контролю
  17. Десмонд Туту
  18. Ейфорія
  19. Empyrium
  20. Шевчук Юрій Юліанович
  21. Маршрутизація
  22. Фільтр Баєра
  23. Узагальнене програмування
  24. Сенсор зображення
  25. Лексичний аналіз
  26. The Tiger Lillies
  27. Шлікер
  28. Гліптотека
  29. Імператорські військово-морські сили

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:09, 15 грудня 2012 (UTC)

Шаблон для грантового фотоапарату

Привіт! Знайшов обіцяний шаблон для грантового фотоапарату. Пропоную створити аналогічний для нас. Приклад використання і опису фотографії: тут --Jbuket (обговорення) 21:38, 23 грудня 2012 (UTC)

дякую, скопіював --Ілля (обговорення) 08:30, 24 грудня 2012 (UTC)

Люсе-фіорд і Кьераг

Доброго дня, а не підкажете будь ласка, яким ви правилом ви користувалися у передачі норвезького Kjerag через укр. ь Кьераг. Чому не через апостроф? Я просто намагався вимовити спочатку пом'якшене к, а потім тверде е, то певне збочення та знущання з артикуляційного апарату україномовного громадянина. Чи не більш доречно це передати апострофом та є? --ДмитрОст 20:07, 25 грудня 2012 (UTC)

дякую за уважність. це через недовичитаний автоматичний переклад. --Ілля (обговорення) 20:11, 25 грудня 2012 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику Швеції

--Glorin (обговорення) 14:07, 8 січня 2013 (UTC)

Що до

In general, a 10-degree F increase in temperature doubles the speed of chemical reactions, so any increase in heat--even brief--speeds up deterioration. Heat is produced just beyond the red end of the visible light spectrum in the invisible, longer wavelengths known as infrared. The short, high-energy wavelengths of visible light at the other (blue) end of the spectrum, and especially the invisible ultraviolet radiation that is just beyond visible light, are very effective at breaking chemical bonds, which also produces deterioration. You can see this effect very quickly in newsprint that has been lying in the sun--it begins to turn yellow and brittle, eventually turning to dust. Flash photography produces a burst of light that contains both long and short wavelength radiation that injures the artwork. That's why we request that photography be done using existing light.

Коли був у Ченстохові у 2005 році, теж попередили, що ікону не можна фотографувати, оскільки вона руйнується від спалахів. Я один як дурень боявся вийняти фотоапарат, а навколо мене були десятки спалахів. Враховуючи те, що це майже найбільша святиня Польщі, відношення до фотографування не таке суворе--Kamelot (обговорення) 01:59, 9 січня 2013 (UTC)

Архівування вашої сторінки обговорення

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:18, 25 січня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:598px-EmpyriumAWS.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:598px-EmpyriumAWS.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 14:10, 14 березня 2013 (UTC)

привіт. може статтю про сам альбом напишеш? --アンタナナ 14:25, 14 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:AMD logo.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:AMD logo.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 22:02, 23 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Band35p.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Band35p.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:51, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:BDV Notepad - ukrainian.lng.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:BDV Notepad - ukrainian.lng.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:52, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Beatlessullivantogether.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Beatlessullivantogether.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 19:53, 24 березня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Calcada em Macau.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Calcada em Macau.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. --Ваѕеобг.вн. 21:40, 24 березня 2013 (UTC)

ВЛЗ-рядок

Я думаю в списках таких як Вікіпедія:Вікі любить землю/Київ слід одразу вписувати порожні поля для "фото" і "галерея" з тим, щоб потім кожен охочий знав що куди вклеювати. Я поки галерею подекуди вставлю --А1 11:27, 6 квітня 2013 (UTC)

Халтура

Ку. ред.№ 12593216 - що це за халтура підписана іменем мого бота? Мій бот префікс додавав лише у найпершому запуску, тому вважаю певною образою приписувати йому не його помилки. --Ваѕеобг.вн. 19:46, 4 травня 2013 (UTC)

Тиждень авіації

Доброго дня. Щось Ви закороткий термін визначили. Зазвичай вікітиждень — два календарні тижні. Щоб потім продовжувати не довелось. Крім того Ви пропонуєте провести 2 липня вікіекспедицію на фестиваль. Після вікіекспедиції, зібравши там матеріалів, також хтось зможе/захоче попрацювати. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 10:49, 14 червня 2013 (UTC)

продовжив до 7 липня. З вікіекспедицією - я помилився, подумавши що 2 липня — неділя, не знаю, чи вийде в когось у будні дні --Ілля (обговорення) 11:05, 14 червня 2013 (UTC)

Important notice at Commons talk page

You have an important notice at your Commons talk page, please respond to it and fix the files ASAP to avoid deletion of several hundred images. Thank you. --Denniss (обговорення) 15:41, 15 червня 2013 (UTC)

Робоча зустріч, внесення змін до статуту ГО «Вікімедіа Україна»

Доброго дня. Інформую, що 21 липня 2013 р. в м. Києві відбудеться робоча зустріч Ініціативної групи з питань внесення змін до статуту Громадської організації «Вікімедіа Україна». Детальніше тут. --Ліонкінг (обговорення) 19:39, 13 липня 2013 (UTC)

Нагорода

За внесок у відвідуваність

Завдяки Вашому внескові українська Вікіпедія у червні 2013 отримала +274 204 переглядів!

Це 23 місце серед усіх вікіпедистів!

Вітаю і бажаю сил, часу і натхнення! --Perohanych (обговорення) 16:22, 16 липня 2013 (UTC)

Зміни до статуту ГО «Вікімедіа Україна»

  1. Інформую про попередню (без врахування Ваших правок в ньому) готовність протоколу за наслідками проведення першої робочої зустрічі. У разі виявлення неточностей або помилок, редагуйте сміливо. Також у разі неповноти викладеної інформації, можете її доповнити, але прохання це робити в розумних межах - лише короткі висновки, бо це доведеться читати усім, а тексту і так виходить забагато. Посилання на протокол.
  2. Інформую про відкриття реєстрації на другу робочу зустріч ініціативної групи, що відбудеться в м. Києві 14 серпня 2013 р. о 19 год. 00 хв. Точне місце зустрічі буде визначено пізніше, попередньо, десь в центрі міста. Зареєструватися, висловити зауваження, побажання, пропозиції, коментарі, репліки, тощо з цього приводу можна тут. ЛіонкінгОбговорення --194.88.150.2 13:42, 31 липня 2013 (UTC)

Прошу визначитися

Прошу висловитися, чи заперечуєте, підтримуєте, або принаймні не заперечуєте проти перенесення Вікіпедія:Вікізустрічі#Київ, 21 вересня до «Піца Везувіо» --Perohanych (обговорення) 19:31, 26 серпня 2013 (UTC)

Фото + списки пам"яток

Добридень. Чи продовжить ваш бот IlyaBot роботу з вставляння фото у списки пам"яток, як це вын робив раніше?--KuRaG (обговорення) 13:04, 7 жовтня 2013 (UTC)

а, так. буде. було ряд зауважень що він воював із користувачами + вставляв за кешованим id, все не добирався до цього --Ілля (обговорення) 21:00, 7 жовтня 2013 (UTC)

Статус Файл:ArachneCGA.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:ArachneCGA.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. SteveR (обг.) 14:57, 10 жовтня 2013 (UTC)

Статус Файл:ArachneVESA.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:ArachneVESA.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. SteveR (обг.) 14:57, 10 жовтня 2013 (UTC)

Енциклопедія Криворіжжя

Вітаю! В якому стані фотографування Енциклопедії Криворіжжя? Можливо потрібна допомога? --Perohanych (обговорення) 11:50, 24 жовтня 2013 (UTC)

Доброго дня! Почну фотографувати Енциклопедію Криворіжжя у другій половині листопада --Ілля (обговорення) 13:35, 24 жовтня 2013 (UTC)

Загальні збори

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:16, 1 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:EnglishcoatofarmsGFDL.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:EnglishcoatofarmsGFDL.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 14:25, 13 грудня 2013 (UTC)

Статус Файл:Fedora Core 4 desktop.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Fedora Core 4 desktop.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

--FileReviewerBot (обговорення) 14:25, 13 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:SIM.png

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:SIM.png. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 10:23, 14 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Msad.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Msad.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 16:58, 15 грудня 2013 (UTC)

Статус файлу Файл:Escher Waterfall.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Escher Waterfall.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 15:32, 16 грудня 2013 (UTC)

Конкурс «Пишемо про НАТО» — обговорення

15 січня Правління Вікімедіа Україна прийняло рішення «сприяти нейтральності, неупередженості та якості конкурсних статей конкурсу Пишемо про НАТО». Наразі підготував конкурсні сторінки. Як члена правління запрошую до обговорення. Це дієвий спосіб виконати прийняте вами рішення. З повагою, --Pavlo1 (обговорення) 13:28, 18 січня 2014 (UTC)

Втілення рішення спільноти

Добридень, прошу підтримати позбавлення прав адміністратора НікК, за намагання саботувати рішення спільноти. Його дії дуже перекликаються з діями нашого диктатора, якому байдуже думка народу України. Дякую. --Igor Yalovecky (обговорення) 08:33, 20 січня 2014 (UTC)

Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора

Здрастуйте! Висловіть, будь ласка, власну думку щодо кандидата у адміністратори.--Розум (обговорення) 14:20, 10 лютого 2014 (UTC)

Статтю Accell Group необхідно поліпшити

Статтю Accell Group, значний внесок до написання якої зробили Ви, необхідно поліпшити, аби привести її у відповідність вимогам Вікіпедії. Раджу Вам скористатись правилами та порадами. З повагою,— Шиманський હાય! 08:22, 9 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:LukianenkoSochi2014FlowerCeremonyCrop.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:LukianenkoSochi2014FlowerCeremonyCrop.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 18:16, 9 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:LukianenkoSochi2014Start.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:LukianenkoSochi2014Start.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 18:17, 9 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:PavlenkoLiudmilaStart.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:PavlenkoLiudmilaStart.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 12:07, 11 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:PavlenkoLiudmilaStart.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:PavlenkoLiudmilaStart.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 12:27, 11 березня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:LukianenkoSochi2014Start.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:LukianenkoSochi2014Start.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Анатолій (обг.) 12:33, 11 березня 2014 (UTC)

Вікі любить Землю

Ілля, вітаю! Оскільки Ви минулого року були в оргкомітеті фотоконкурсу "Вікі любить Землю", запрошую взяти участь у засіданні оргкомітету конкурсу в четвер, 20 березня. Прохання реєструватися! З повагою, --Jbuket (обговорення) 06:25, 17 березня 2014 (UTC)

--アンタナナ 11:32, 9 квітня 2014 (UTC)

Файл:Kyiv veloroutes plan 2009.png

привіт. воно — точно вільне? --アンタナナ 01:10, 15 квітня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Mayor of Kiev Leonid Chernovetskyi.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Mayor of Kiev Leonid Chernovetskyi.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. アンタナナ 01:14, 15 квітня 2014 (UTC)

а чого він невільний? там же дозвіл на використання при вказанні джерела? --Ілля (обговорення) 08:20, 15 квітня 2014 (UTC)
в англовікі взагалі на ньому {{Copy to Wikimedia Commons|bot=Fbot|priority=true}} --Ілля (обговорення) 08:21, 15 квітня 2014 (UTC)
невільний — бо не написано, що вільний. колись дуже вільно трактували ліцензію {{attribution}} (зокрема, про можливість комерційного використання має бути вказано чітко, умова використання матеріялів за умови згадки не передбачає, що можна комерційно використовувать — новинні агенції це використовують, поширюючи інформацію, але якщо б вони спробували використать її не для поширення, а для зиску — з ними судилися б). проблема із сайтами наших держорганів — вони всі захищені АП. у американців не так, наприклад, якщо я завантажу файл і вкажу, що на офіційному сайті українського держоргану українською мовою пише, що воно вільне — то тільки інший українець зможе мене «підловить» --アンタナナ 11:01, 15 квітня 2014 (UTC)

Статус файлу Файл:Stavnychyj old.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Stavnychyj old.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото). ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 14:41, 19 квітня 2014 (UTC)

Статус Файл:Uk is ru x 2.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Uk is ru x 2.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 14:43, 19 квітня 2014 (UTC)

Категорії sanctuary

Хіба заказник перекладається на англійську як "sanctuary"?--Микола Василечко (обговорення) 07:44, 10 травня 2014 (UTC)

Обговорення Вікіпедії:Вікі любить Землю/Списки#заказник (Nature Reserve) правда там із уточненням. Взяла antanana [1] з книжки Заповідники і національні природні парки України / Мінекобезпеки України. — Київ.: Вища школа, 1999. — 232 с. — Укр., англ. Але я не впевнений, що це правильний переклад--Ілля (обговорення) 08:52, 10 травня 2014 (UTC)
Дякую, цього обговорення не помітив.--Микола Василечко (обговорення) 09:15, 10 травня 2014 (UTC)

Статус Файл:Herb011.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Herb011.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 11:56, 3 червня 2014 (UTC)

Статус Файл:Sargon.jpg

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Sargon.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 14:27, 4 червня 2014 (UTC)

Статус Файл:Winchester - Hampshire dot.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Winchester - Hampshire dot.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння.

Зверніть також увагу на файли:

--FileReviewerBot (обговорення) 19:33, 6 червня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Класицистична архітектура Львова

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Класицистична архітектура Львова був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:18, 30 червня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Мистецтва

--AnatolyPm (обговорення) 18:11, 15 вересня 2014 (UTC)

IlyaBot → WLM

Вітаю. Прохання подивитися, бот додає посилання на категорії «куди не треба»: ред.№ 14854870, ред.№ 14854860. — AMY (обговорення) 05:57, 23 вересня 2014 (UTC)

дякую, я виправлю. --Ілля (обговорення) 06:55, 23 вересня 2014 (UTC)

Путін — хуйло

Усім небайдужим, а також усім, хто вважає (або хоче), що стаття повинна повинна опинитись (або може опинитись) головній, будь ласка, залиште свій голос "за" чи "проти", а також зауваження (аби виправити недоліки, якщо такі є) на сторінці обговорення кандидатів у добрі статті [2]. --Jeromjerom (обговорення) 08:10, 29 вересня 2014 (UTC)

Порядок пам'яток у списках

За яким принципом визначається послідовність пам'яток у списках? Наприклад тут: Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Львівська область дерев'яна архітектура --Perohanych (обговорення) 13:31, 13 жовтня 2014 (UTC)

за порядком у основних списках --Ілля (обговорення) 13:35, 13 жовтня 2014 (UTC)
У списку Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Львівська область/Сколівський район послідовність визначена за ідентифікатором. Тоді як у Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Львівська область дерев'яна архітектура порядок пам'яток незрозумілий. --Perohanych (обговорення) 16:15, 13 жовтня 2014 (UTC)
тоді з значить за хешкодом :) --Ілля (обговорення) 17:04, 13 жовтня 2014 (UTC)
А можна все-таки упорядкувати? Наприклад за назвами населених пунктів. Бо від невпорядкованих списків може бути більше шкоди ніж користі. --Perohanych (обговорення) 20:59, 13 жовтня 2014 (UTC)

Видалення пам'яток із Вікісховища

Вітання! Редактори Вікісховища ставлять шаблони на видалення об'єктів зі списків пам'яток, що завантажуються в рамках конкурсу, бо, мовляв, заборонена панорама зйомки в Україні і нема дозволів від авторів об'єктів на їх розміщення (чи від дати смерті не минуло 70 років). То як бути в такому випадку? Навіщо тоді ці об'єкти є в списках для завантаження, якщо їх видаляють?--Микола Василечко (обговорення) 11:24, 14 жовтня 2014 (UTC)

Проблема є. Невідомо коли помруть живі автори. Для багатьох пам'яток, невідомо чи автор ще живий. Для багатьох — невідомо коли помер, для багатьох — невідомо хто автор. Тому кардинально вирішити цю проблему можна лише прийняттям закону про свободу панорами. А до того завжди є ризик, що фото вилучать. Про це варто повідомляти учасників конкурсу. На моє переконання у вік інтернету відсутність свободи панорами є правовим атавізмом, архаїзмом і анахронізмом. --Perohanych (обговорення) 17:03, 14 жовтня 2014 (UTC)
А вас хтось питав?--Анатолій (обг.) 17:14, 14 жовтня 2014 (UTC)
А вас? --Perohanych (обговорення) 17:15, 14 жовтня 2014 (UTC)
А я перший спитав.--Анатолій (обг.) 17:17, 14 жовтня 2014 (UTC)
Участь у обговореннях на СО інших користувачів наскільки я знаю не заборонена. Більше того, є загальною практикою. Див наприклад Обговорення користувача:Perohanych/Анкета (26.06.2011—27.06.2011) --Perohanych (обговорення) 17:22, 14 жовтня 2014 (UTC)

Шаблон Edited в статті Лінійні кораблі типу «Шарнхорст»

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Лінійні кораблі типу «Шарнхорст» був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:42, 20 листопада 2014 (UTC)

Вікіпедія:Перейменування категорій (множина)

Чи потрібна ця сторінка? — Green Zero обг 14:48, 22 листопада 2014 (UTC)

Триває обговорення критеріїв значимості шкіл.

Доброго дня! Оскільки Ви створювали статті про школи, прошу долучитися до обговорення. Якщо маєте певні ідеї щодо правила/критерію, запропонуйте свій варіант.--Сергій Липко (обговорення) 11:29, 20 січня 2015 (UTC)

це я

Доброго вечора. Вельмишановний пан зв'язався зі мною та надав своє фото для статті. Підкажіть, як вантажити. Окрім того обіцявся при нагоді деякі статті писати. Дяякую, --Л. Панасюк (обговорення) 17:15, 28 січня 2015 (UTC)

Ваш статус адміністратора на Ukrainian Wikibooks

Привіт. Правило стосовно позбавлення «розширених прав» (адміністратора, бюрократа тощо) було прийнято консенсусом спільноти у 2013 році. Згідно з цим правилом, стюарди переглядають активність адміністраторів у вікі, де немає правил щодо неактивності.

Ви відповідаєте критеріям неактивності (немає редагувань та дій у журналах упродовж двох років) у вікі, вказаній вище. Оскільки у цій вікі немає своєї процедури перегляду прав адміністраторів, застосовується глобальне правило.

Якщо Ви бажаєте зберегти свої права, Вам треба сповістити спільноту такої вікі про те, що стюард надіслав Вам цю інформацію про Вашу неактивність. Якщо спільнота проведе обговорення і захоче зберегти за Вами Ваші права, будь ласка, зв'яжіться зі стюардами на дошці оголошень стюардів та дайте посилання на обговорення у локальній спільноті, де висловлюється її бажання зберегти за Вами права.

Якщо Ви бажаєте відмовитись від своїх прав, можете відповісти тут, або подати запит на позбавлення прав на Меті.

Якщо протягом приблизно одного місяця ніякого відгуку не буде, стюарди розпочнуть процедуру зняття Вашого статусу адміністратора та/або стюарда. У неоднозначних випадках стюарди оцінять відповіді та передадуть рішення локальній спільноті на її коментар та перегляд. Якщо у Вас є запитання, будь ласка, зв'яжіться з нами на дошці оголошень стюардів. Openbk (talk) 20:12, 5 лютого 2015 (UTC)

Другий музейний тиждень

Вітаю! Запрошую до участі у Другому музейному тижні (11 — 24 березня 2015 року). --AnatolyPm (обговорення) 08:59, 5 березня 2015 (UTC)

Концерт

Привіт. Можеш скинути мені кудись своє відео. Аби можна було обробити та консолідувати обидва відео. Я у FB під цим же ніком. Або залий на якусь хмару і дай доступ.
Дякую. --З повагою Sparrov. 20:53, 15 березня 2015 (UTC)

Статус файлу Файл:KulishZinkiv.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:KulishZinkiv.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити.

Найчастіше помилки в оформленні полягають у:

  • відсутність {{обґрунтування добропорядного використання}}. Приклади можна подивитися тут;
  • завеликий розмір — роздільність не має перевищувати ту, яка використовується у статті. Як це зробити описано тут;
  • зображення не ілюструє основний предмет статті, а виконує декоративну роль (обкладинка для книжки може використовуватися у статті про саму книжку, а не у галереї статті про видавництво чи автора);
  • зображене можна сфотографувати (наприклад, будівля зараз існує, але поки нема вільного її фото).

--FileReviewerBot (обговорення) 10:39, 23 березня 2015 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Лісники (заказник)

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Лісники (заказник), але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту Природно-заповідний фонд М. Києва. Довідник (Редкол. М.М.Мовчан та ін.) - К. 2001. - 64 стор. — вміст 6 та 7 сторінок.. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Лісники (заказник). Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Романівське болото

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Романівське болото, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту Природно-заповідний фонд М. Києва. Довідник (Редкол. М.М.Мовчан та ін.) - К. 2001. - 64 стор. — вміст 8 та 9 сторінок.. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Романівське болото. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Порушення авторських прав у статті Сирецький гай

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Сирецький гай, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту Природно-заповідний фонд М. Києва. Довідник (Редкол. М.М.Мовчан та ін.) - К. 2001. - 64 стор. — вміст 21 сторінки.. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Сирецький гай. Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Contact with Nataliia Tymkiv

Hi Illia,

I am a member of the Programme Team for Wikimedia Conference 2015. I see that you and Nataliia are attending the Wikimedia Conference 2015 in Berlin on behalf of Wikimedia Ukraince. I need to contact with Nataliia regarding the session "Wiki Loves photo contests", to be a speaker. But I can't find his/her email address for urgent contact. Would you please let me know his/her email address so that I could urgently contact? Please use my email (wiki.tanweergmail.com) to contact with me. Thanks. Tanweer Morshed (обговорення) 19:57, 22 квітня 2015 (UTC)

Already sent you a wikimail --Ілля (обговорення) 20:04, 22 квітня 2015 (UTC)

Церемонія нагородження «Вікіпедія любить пам'ятки», 25 квітня 2015

Привіт! Дякую, що прийшли на зустріч 25 квітня 2015 року. Було приємно побачитися .

Будь ласка, завантажте фото, які Ви там робили у цю категорію: Wikipedia Loves Monuments Awards in Ukraine. І залишіть Ваші враження тут: Вікіпедія:Вікізустрічі/177.

Приємних і корисних редагувань Вам і надалі! --アンタナナ через MediaWiki message delivery (обговорення) 01:10, 27 квітня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:59, 27 травня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Вибори арбітрів/Кандидати

Доброго дня! Висунув твою кандидатуру до Арбітражного комітету: гадаю, твій досвід і неупередженість допоможуть АК приймати виважені та якісні рішення. Сподіваюся на твою згоду — NickK (обг.) 09:58, 23 серпня 2015 (UTC)

16:28, 12 жовтня 2015 (UTC)

ShoutWiki (на вилучення)

От саме тому я і раджу усім писати не у Вікіпедії, а на створених у вікі-фермах проектах. Бо тут навіть з Вікі-Відпустки прибігають, шоб потицяти Критеріями Значимості, а це кумарить, як Сєньові тарифи на газ -- Usik64 обговорення 12:13, 19 жовтня 2015 (UTC)

ті хто пишуть оригінальні дослідження без джерел про незначимі речі, так, хай пишуть у інші вікіпроекти, як варіант. Базування на джерелах і значимість не просто так придумали --Ілля (обговорення) 12:38, 19 жовтня 2015 (UTC)

16:02, 19 жовтня 2015 (UTC)

18:04, 26 жовтня 2015 (UTC)

16:42, 2 листопада 2015 (UTC)

17:18, 9 листопада 2015 (UTC)

19:39, 16 листопада 2015 (UTC)

20:26, 23 листопада 2015 (UTC)

Request to add Ukranian to Commons cats related to MH17

Hi! Are you interested in adding Ukranian to these Commonscats related to MH17?

Thanks, WhisperToMe (обговорення) 22:29, 25 листопада 2015 (UTC)

16:16, 30 листопада 2015 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Тиждень культурної спадщини

привіт. нагадую, що тиждень уже розпочався --アンタナナ 23:35, 30 листопада 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні змін клімату

--Olena Zakharian (обговорення) 12:51, 1 грудня 2015 (UTC)

Подяка

Свічка пам'яті
Символічна свічка пам'яті в подяку за участь у вшануванні жертв Голодомору 1932—1933 років - Pavlo1 (обговорення) 20:38, 1 грудня 2015 (UTC)

17:52, 7 грудня 2015 (UTC)

Миколаїв

Дякую!--Шитік (обговорення) 10:47, 13 грудня 2015 (UTC)

17:41, 14 грудня 2015 (UTC)

Tech News: 2015-52

18:29, 21 грудня 2015 (UTC)

Шановні вікіпедисти, прохання висловити ваше відношення щодо цієї номінації. Дякую.--SitizenX (обговорення) 09:59, 24 грудня 2015 (UTC)

Слава Google translate!

Дунс Худоба, введення до її основні тези
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Макрофотографія

Dear IIya Please translate English text in Ukrainian Link: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%96%D1%8F Regards: Tamas
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Звернення до киян

Шановний киянине! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Запрошення до участі у тижні зв'язності


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Чорного моря


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Смачного!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Запрошення до участі в тижні народів Росії


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 14:56, 3 січня 2016 (UTC)

Трохи пахлави для вас!

Ви красиві і працьовиті особи, як цукерки. Ahmad.aea.99 (обговорення) 13:24, 5 січня 2016 (UTC)

16:59, 11 січня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Тиждень культурної спадщини/stat

привіт. дякую! але деякі шаблони поставлено так: [71] --アンタナナ 01:24, 18 січня 2016 (UTC)

запусти бота ще раз, плз --アンタナナ 07:46, 18 січня 2016 (UTC)
@Antanana: оновив --Ілля (обговорення) 12:42, 18 січня 2016 (UTC)
дякую! взагалі, було б класно, якби Ти ще враховував чи якісь статті отримали протягом цього часу статус доброї/вибраної :) --アンタナナ 12:58, 18 січня 2016 (UTC)

17:55, 18 січня 2016 (UTC)

16:38, 25 січня 2016 (UTC)

21:02, 1 лютого 2016 (UTC)

18:58, 8 лютого 2016 (UTC)

16:16, 15 лютого 2016 (UTC)

Вікіфлешмоб 2016

Доброго дня!

Для того, щоб передати сувенір за участь у Вікіфлешмобі, нам необхідно з Вами зконтактуватися.

Будь ласка, активуйте для цього вікіпошту: необхідно увійти до Вікіпедії під своїм логіном та паролем, перейти на сторінку Налаштування(зверху сторінки), підтвердити свою електронну адресу, після цього знову зайти в Налаштування, поставити галочку біля «Дозволити електронну пошту від інших користувачів» і зберегти конфігурації.

І відпишіть організаторам на wm-uawikimedia.org, що Ви це зробили. Дякуємо! --IlyaBot (обговорення) 01:15, 16 лютого 2016 (UTC)

18:22, 22 лютого 2016 (UTC)

Adding Russian to Commons:Україна

Are you interested in adding Russian language descriptions to Commons:Україна? I notice some places with multilingual descriptions don't yet have them in Russian WhisperToMe (обговорення) 00:25, 28 лютого 2016 (UTC)

20:12, 29 лютого 2016 (UTC)

Флешмоб 2016

Ilya, прошу роз'яснити одне важливе питання. Я живу поза межами України. Повідомлення, згенероване Вашим ботом, просить надати мою домашню адресу для отримання мною сувеніра з нагоди флешмобу-2016. Чи можу я розраховувати на його одержання?

З повагою

--В.Галушко (обговорення) 09:19, 3 березня 2016 (UTC)

Можете. За подробицями до Саші --Ілля (обговорення) 10:06, 3 березня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)

--Сергій Липко (обговорення) 04:49, 7 березня 2016 (UTC)

20:24, 7 березня 2016 (UTC)

18:37, 14 березня 2016 (UTC)

Прохання про перевірку

Вітаю! Я вніс у статтю Державний реєстр національного культурного надбання важливий розділ "Дивись також", оскільки означений Реєстр наразі перейменовано у "Державний реєстр нерухомих культурних пам'яток України". Оскільки Ви були останнім перевіряючим статті, будь-ласка - перевірте її. Завчасно вдячний. Бажаю успіхів! З повагою, ---Користувач:Fahivez, 14:03, 21 березня 2016 (UTC)

16:04, 21 березня 2016 (UTC)

Питання

Ilya, маю до Вас два питання.

  1. Два тижні тому зробив запит на https://docs.google.com/forms/d/1wsZGdIWJkqEjJ145bauR1BIQSmX5ndSjL6COQn-sYQ0/viewform?c=0&w=1. Коли я можу одержати сувеніри? Живу я під Москвою.
  2. Як відімкнути електронну адресу у Вікіпедії? На мою поштову скриньку приходять повідомлення з Вікіпедії, для мене це зайве.

Наперед дякую

--В.Галушко (обговорення) 17:23, 28 березня 2016 (UTC)

19:43, 28 березня 2016 (UTC)

Вікіфлешмоб 2016

Вітаю, коли я отримаю Вікіфлешмоб сувеніри? --МаксСвет 95 (обговорення) 09:05, 19 березня 2016 (UTC)


Доброго вечора, я заповнив форму два рази, перший раз я вибрав 'Вікічетвер', а потім зрозумів, що мені незручно буде забрати власноруч сувенір, і я перезаповнив форму ще раз, але вже вибравши опцію "УкрПоштою". Я зможу отримати сувенір поштою чи потрібно вже забирати його у Вікічетвер? Дякую --Server16 (обговорення) 16:05, 31 березня 2016 (UTC)

привіт. можна поштою @OleksandrKotliar (WMUA): --アンタナナ 19:20, 31 березня 2016 (UTC)
Дякую, буду чекати --Server16 (обговорення) 16:34, 1 квітня 2016 (UTC)