Братство танцю

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Братство танцю
англ. Stomp the Yard
Жанр романтичний фільм[1][2], музичний фільм[2], молодіжний фільм і драматичний фільм
Режисер Сільвен Вайтd[1][3]
Продюсер Вільям Пекерd
Сценарист Robert Adetuyid
У головних
ролях
Коламбус Шортd[3][4][2], Meagan Goodd[3][4][2], Ne-Yo[4][2], Brian J. Whited, Лаз Алонсо[4], Гаррі Леннікс[4], Кріс Браун[4] і Valarie Pettifordd[4]
Оператор Scott Kevand
Кінокомпанія Rainforest Filmsd
Дистриб'ютор Screen Gemsd і Netflix
Тривалість 109 хв.
Мова англійська
Країна  США
IMDb ID 0775539
Наступний Stomp the Yard: Homecomingd
stomptheyard.com

Братство танцю (англ. Stomp the Yard) - американська молодіжна музична драма 2007 року. У центрі фільму знаходиться молодий Ді Джей Вільямс, студент вигаданого Університету Блек, який змушений приєднатися до місцевого студентського братства. У результаті він виявляється втягнутий у протистояння між його братством і конкуруючим братством із цього університету, причиною якого стало мистецтво степу. Сценарій фільму був написаний Робертом Ейдітаєм і Грегорі Андерсоном, а режисерське крісло зайняв Сільвен Уайт.

У фільмі зіграли Коламбус Шорт, Міган Гуд, Даррін Хенсон, Брайан Вайт, Лаз Алонсо та Валрі Петтіфорд з Гаррі Ленніксом, а також, у своїх дебютних фільмах, співаки R&B Ne-Yo та Кріс Браун.

Сиквел[ред. | ред. код]

Rainforest Films анонсувала продовження Stomp the Yard під назвою Stomp the Yard: Homecoming. Студія найняла партнера Роба Харді для режисури. Коламбус Шорт, який зіграв головну роль в оригінальному випуску Sony Screen Gems, з’являється епізодично в ролі діджея. Інші учасники акторського складу включають Терренса Джея з 106 & Park, Тайлера Нельсона з Taking the Stage, колишню учасницю Cheetah Girls Кілі Вільямс, співачку/репера Теяну Тейлор, Пуча Холла з The Game та Miracle's Boys .

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б http://www.imdb.com/title/tt0775539/
  2. а б в г д http://www.metacritic.com/movie/stomp-the-yard
  3. а б в http://stopklatka.pl/film/krok-do-slawy
  4. а б в г д е ж http://www.imdb.com/title/tt0775539/fullcredits