Все прекрасне далеко

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Все прекрасне далеко
англ. Everything Beautiful Is Far Away
Жанри наукова фантастика
фентезі
Режисери Піт Оз
Андреа Сіссон
Продюсери Сол Жермен
Андреа Сіссон
Піт Оз
Сценарист Піт Оз
У головних
ролях
Джулія Ґарнер
Джозеф Кросс
Чарлі Сун Лі
Джилліан Маєр
Оператори Крістіан Соренсен Гансен
Піт Оз
Композитор Алан Паломо
Монтаж Піт Оз
Наїм Сааті
Андреа Сіссон
Кінокомпанія MANALI Pictures
Lauren Edward Productions
Дистриб'ютор The Orchard
Тривалість 91 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2017
Дата виходу 21 липня 2017
IMDb ID 3605266
everythingbeautifulfilm.com

«Все прекрасне далеко» (англ. Everything Beautiful Is Far Away) — незалежний американський науково-фантастичний фільм-фентезі 2017 року, написаний і знятий Пітом Осом, співрежисером Андреа Сіссон, з Джулією Ґарнер і Джозефом Кроссом у головних ролях. Прем'єра фільму відбулася в конкурсній програмі Лос-Анджелеського кінофестивалю 2017 року, де він здобув премію США за найкращу фантастичну операторську роботу.[1]

Сюжет[ред. | ред. код]

Подорожуючи безплідним ландшафтом, Лернерт копається в купах сміття, намагаючись зробити тіло для своєї супутниці Сюзен, бездушної голови робота, що висить на спині його рюкзака. Вони зустрічають Ролу, енергійну молоду жінку, якій бракує навичок виживання, але вона компенсує цей недолік чистою рішучістю. Ця неймовірна трійця мандрує суворою пустелею в пошуках міфічного водного басейну, який міг би поповнити їхні виснажені ресурси та відновити їхню волю до життя.

Акторський склад[ред. | ред. код]

  • Джулія Ґарнер — Рола
  • Джозеф Кросс — Лернерт
  • Чарлі Сун Лі — Незнайомець
  • Джилліан Маєр — Сюзен

Огляди[ред. | ред. код]

Прем'єра фільму «Все прекрасне далеко» відбулася на кінофестивалі в Лос-Анджелесі у 2017 році, де він здобув нагороду в номінації «Найкращий ігровий фільм США». Пізніше фільм показали на кінофестивалі в Такомі, де він отримав нагороди за найкращу режисуру та найкращу операторську роботу,[2] а також на кінофестивалі у Східному Орегоні, де здобув нагороду за найкращий повнометражний фільм.[3]

Алекс Біллінґтон з FirstShowing.net позитивно відгукнувся про фільм, сказавши, що «у фільмі “Все прекрасне далеко” є піднесена простота, яка також допомагає зробити його ще привабливішим як кінематографічний твір».[4] Фільм придбала для дистрибуції компанія The Orchard.[5]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. 'Becks,' 'Everything Beautiful Is Far Away' among L.A. Film Festival award winners (англ.). Лос-Анджелес Таймс. 27 листопада 2017. Процитовано 7 жовтня 2023.
  2. Tacoma Film Festival: Archived Films & Award winning Films (англ.). Tacomafilmfestival.com. 28 листопада 2013. Процитовано 7 жовтня 2023.
  3. EOFF Festival Awards Announcement. Eofilmfest.com (англ.). 28 листопада 2013. Процитовано 7 жовтня 2023.
  4. AFF Review: Kooky Sci-Fi Indie Film 'Everything Beautiful is Far Away' (англ.). Firstshowing.net. 28 листопада 2017. Процитовано 7 жовтня 2023.
  5. "Everything Beautiful Is Far Away (2017) Company Credits’,". IMDb (англ.). 28 листопада 2013. Процитовано 7 жовтня 2023.

Посилання[ред. | ред. код]