Гонсало Менендес Парк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Гонсало Менендес Парк
англ. Gonzalo Menéndez Park
Громадянство Гватемала Гватемала
Діяльність Адвокат, Дипломат
Відомий завдяки Професор Університету Рафаеля Ландівара
Alma mater Університет Рафаеля Ландівара
Посада Міністр закордонних справ Гватемали

Гонсало Менендес Парк (англ. Gonzalo Menéndez Park) — гватемальський науковець та політик. Міністр закордонних справ Гватемали (1991—1993). Член Ради директорів Електричної компанії Гватемали та Національного інституту електрифікації.

Життєпис[ред. | ред. код]

У 1962 році закінчив Вищу школу автономного університету Кармен, Мексика. У 1971 році юридичний факультет Університету Рафаеля Ландівара в Гватемалі, адвокатура та нотаріат. Окрім того, він брав участь у кількох конгресах, курсах та семінарах, які проводяться різними національними та міжнародними установами, отримуючи дипломи з міжнародних відносин, інтелектуальної власності, судових суперечок щодо інтелектуальної власності, фінансового права, реєстрації та захисту патентів та фармацевтичної продукції[1].

В рамках своєї професійної практики він був членом правління кількох компаній, і в даний час є членом ради директорів Grupo Camino Real, найбільшої готельної мережі в Гватемалі.

Так само він є одним із найвідоміших юристів у сфері інтелектуальної власності в країні, в рамках якого він порушив декілька судових справ для захисту відомих міжнародних брендів. Протягом своєї професійної кар'єри він обіймав посаду професора в Університеті Рафаеля Ландівара та радника Міністерства охорони здоров'я.

Член Адвокатської асоціації Гватемали, Інституту комерційного права (Гватемала), Міжнародної асоціації товарних знаків (INTA), Гватемальського інституту нотаріального права[2].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Lexincorp Central American Law Firm. Menéndez Park, Gonzalo. Архів оригіналу за 21 березня 2020. Процитовано 23 квітня 2020.
  2. China Intellectual Property. Архів оригіналу за 6 березня 2021. Процитовано 23 квітня 2020.