Демченко Вячеслав Вадимович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Демченко Вячеслав Вадимович — бригадний генерал, тимчасово виконуючий обов'язки Голови Державної митної служби України[1].

Біографія[ред. | ред. код]

Здобув дві вищі освіти: в Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького та Національна академія Служби безпеки України.

У 1994—1995 роках служив у Прикордонних військах України.

З 1995 по 1999 роки — курсант Академії Прикордонних військ України ім. Богдана Хмельницького.

Починаючи з 1999 року проходив військову службу на посадах офіцерського складу в Прикордонних військах України та з 2003 року — в Адміністрації Державна прикордонна служба України.

Під час військової служби пройшов шлях від рядового до начальника Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України. Має військове звання бригадний генерал.

З листопада 2021 року працює в Державній митній службі України на посаді директора Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.11.2021 № 1403-р покладено виконання обов'язків Голови Державної митної служби України.

Володіє англійською та польською мовами.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Кабінет Міністрів України - Про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови Державної митної служби України на Демченка В. В. www.kmu.gov.ua (ua) . Архів оригіналу за 7 лютого 2022. Процитовано 16 лютого 2022.

Посилання[ред. | ред. код]