Діти Фрістайла

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

"Діти Фрістайла" - український музичний колектив (гурт) із м. Полтава.

Автором музичного проекту «Діти Фрістайла» є композитор і продюсер Анатолій Розанов – творець знаменитої групи «Фристайл» та всіх її хітів: «Ах, какая Женщина», «Больно мне, больно» і багатьох інших композицій, які люблять і пам’ятають вже багато років. «Діти Фрістайлу» – це молодіжна група, за форматом – поп-рок. У складі групи 3 молодих музикантів: близнюки Денис і Анатолій Супруненки (фронтмен і вокал-гітара), та Анатолий Караман (вокал, гітара).

Історія[ред. | ред. код]

Гурт створений 2014 р. Анатолієм Розановим.До гурту увійшли діти учасників колективу "Фристайл". Гурт тривалий час виконував пісні інших виконавців, робив пародії на відомих співаків О. Винника, різних виконавців шансону. Учасники колективу як правило виступали у розважальних закладах міста Полтава. До 2022 р. значну частину репертуару становили російськомовні пісні.

Після початку повномасштабного вторгнення колектив виконує переважно пісні українською мовою. Репертуар власних пісень зріс до понад 50. Частина з них стала народними - "Чорнобаївка", "Нравіцця - не нравіцця" та ін.

Дискографія[ред. | ред. код]

"Чорнобаївка" "Горить москва"

Посилання[ред. | ред. код]