Замерзла з Маямі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Замерзла з Маямі
New in Town
Жанр комедія
мелодрама
Режисер Йонас Елмер
Продюсер Пол Брукс
Трейсі Є. Едмондс
Філліс Лейн
Сценарист Кен Ренс
Сі. Джей Кокс
У головних
ролях
Рене Зеллвегер
Гаррі Коннік
Шивон Феллон
Дж. К. Сіммонс
Майк О'Брайен
Френсіс Конрой
Феррон Гуірейро
Барбара Джеймс Сміт
Джеймс Даргем
Роберт Смолл
Оператор Кріс Сігер
Композитор Джон Свайгарт
Кінокомпанія Gold Circle Films / Safran Company, The Edmonds Entertainment Group / Epidemic Pictures
Дистриб'ютор Lionsgate і Netflix
Тривалість 96 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Рік 2009
Кошторис $8 000 000
Касові збори $30,1 млн
IMDb ID 1095174
newintownmovie.com

«Замерзла з Маямі» (англ. New in Town) — американська кінокомедія Йонаса Елмера за участю Рене Зеллвегер та Гаррі Конніка мол..

Зміст[ред. | ред. код]

Люсі Гілл любить розкішні сукні, дорогі авто та дертися вгору кар'єрними сходами. Одного разу з рідного спекотного Маямі її відправляють у відрядження в холодну Міннесоту — звільнити половину працівників збиткового заводу. Щоб виконати завдання, Люсі повинна пристосуватися до суворого клімату і до місцевих жителів, які не збираються тепло приймати її. Хоча Люсі було дуже важко на новому місці, але вона змогла подружитися з місцевими і коли начальство із Маямі вирішило закрити завод через безперспективність, вона вирішує повернутися назад до Нового Ульма і очолити завод, знайшовши інвесторів, а завод перепрофілювати на випуск тапіори, рецепт якої вона взяла в своєї нової знайомої із цього містечка.

Ролі[ред. | ред. код]

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • «Замерзла з Маямі» — англомовний дебют данського кінорежисера Йонаса Елмера. До цього він знімав тільки на батьківщині. Найвідоміша комедія Елмера — Nynne.
  • Дослівний переклад фільму звучить як «Приїжджі» («Новенькі в місті»).
  • Викликає інтерес продукт, що випускається за рецептом Бланш Ґундерсон. В англомовному варіанті йдеться про енергетичні батончики, хоча на екрані постійно показують масу, більш схожу на йогурт.
  • У Америці дійсно є місто з назвою Нью-Ульм, але розташоване воно не в такому холодному районі, як показано у фільмі. Зйомки проходили у Вінніпегі (Канада), де до моменту зйомок був справжній сніг і стояла відповідна погода.


Посилання[ред. | ред. код]