Категорія:Обслуговування CS1: Сторінки із проігнорованими помилками ISBN

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Це категорія спостереження для посилань на джерела CS1, що використовують розмітку Accept-this-as-written (або параметр |ignore-isbn-error=), щоб позначити, що наданий ISBN є неправильно сформованим, але при цьому справді надрукований у роботі. Ці неправильно сформовані ISBN можуть все одно працювати з Спеціальна:Джерела книг у звичайному режимі, попри помітне попередження: просто це означає, що менше посилань «Знайти цю книгу» будуть працювати (більшість бібліотек будуть працювати, а окремі сайти не будуть).

Ця категорія не містить сторінок з помилками, а тому сторінки в цій категорії варто «виправляти» лише в тому разі, якщо неправильно використано особливу розмітку (дивіться Довідка:Помилки CS1#bad isbn, яка описує правильне використання цього параметру).

Вона перераховує статті, коли шаблон cs1|2 використовує особливу розмітку незалежно від того, чи є дійсним ISBN. Лише Модуль:Citation/CS1 повинен напряму додавати сторінки до цієї категорії.

Сторінки з цією умовою автоматично поміщаються в Категорія:Обслуговування CS1: Сторінки із проігнорованими помилками ISBN[a].



Виноски[ред. | ред. код]

  1. Сторінки в просторах Обговорення категорії, Обговорення чернетки, Обговорення файлів, Обговорення довідки, Обговорення MediaWiki, Обговорення модулю, Обговорення порталу, Обговорення, Обговорення шаблону, Користувач, Обговорення користувача Обговорення Вікіпедії не включаються в категорії спостереження. Крім того, сторінки, чиї назви співпадають із '/[Пп]ісочниця', '/[Тт]ести' та '/[Аа]рхів' не включаються в категорії відслідковування.