Користувач:Боштан Володимир Дмитрович/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

БО «БФ СВ. ІВО ХЕЛОРІ» — українська благодійна неурядова організація.

Фонд засновано у лютому 2017 року в місті Одеса Одеса.

Місія фонду[ред. | ред. код]

Місія БО «БФ СВ. ІВО ХЕЛОРІ» Іво Хелорі; — об’єднання зусиль в подоланні негативних наслідків духовної бідності та порушень прав людини.

  1. сприяння в досудовому врегулюванню спорів та конфліктів;
  2. збереження та розвиток класичного інституту сім’ї;
  3. підтримка та опіка людей похилого віку.

Стратегія фонду[ред. | ред. код]

БО «БФ СВ. ІВО ХЕЛОРІ» провадить свою статутну діяльність, керуючись прийнятою стратегією, яка визначає ключові напрямки діяльності, які Фонд реалізує.

Після Революції Гідності зміни влади в країні, судової реформи, реформи системи охорони здоров’я, державної гендерної політики, підтримка Фонду є вирішальною в таких сферах:

  1. сприяння в подоланні негативних наслідків порушення прав людини;
  2. забезпечення доступу простих людей і вразливих верств населення до правосуддя та посилення їхніх правових можливостей на національному та міжнародному рівнях;
  3. посилення правових можливостей бідних людей;
  4. запровадження практик і механізмів, що регулюють конфлікт інтересів;
  5. надання всебічної інформації та консультації подружнім парам;
  6. підвищення правової культури та обізнаності громад;
  7. сприяння розвитку релігійно-просвітницьких програм.

Засади роботи[ред. | ред. код]

Благодійна організація "Благодійний Фонд Святого Іво Хелорі" отримає гранти від неурядових організацій, що працюють на розвиток суспільства та християнства всього світу. Самостійно чи спільно з іншими організаціями та фондами Фонд ініціює та втілює соціальні проекти, важливі для розвитку сім'ї соціальної підтримки та духовного розвитку християн. Фонд організовує та підтримує благодійні заходи, громадські обговорення на соціальні та релігійні теми, організовує публікацію інформаційних матеріалів, конференції, семінари та круглі столи, реалізує програми мікрогрантів для підтримки громадських ініціатив, що слугують інтересам суспільства.

Центральний офіс Благодійної організації "Благодійний Фонд Святого Іво Хелорі" розташований (вул. Катерининська, 33)]] Фонд здійснює своє утримання на основі, добровільних пожертв та реалізації грантових проектів (на основі поданої заявки до Міжнародніх донорів як граноотримувач та окремих українських і зарубіжних організацій і громадян), так і операційні (тобто проекти, які здійснює сам Фонд). Для досягнення своїх цілей Фонд співпрацює з багатьма організаціями — як в Україні, так і за кордоном.

Благодійна організація "Благодійний Фонд Святого Іво Хелорі" не залежить від держави та політичних партій; реагує на нагальні потреби сиріт, вдів, сім’ї та бідних і простих людей й ініціює проекти й ідеї в тих галузях, які ще слабо представлено в суспільному житті країни; дотримується прозорості та відкритості процедур у процесі своєї грантової діяльності та звітності.

Виконавчі директори Фонду[ред. | ред. код]

  • З 15 лютого 2017 року виконавчим директором Благодійна організація "Благодійний Фонд Святого Іво Хелорі" є Володимир Боштан.

Програмні ініціативи Фонду[ред. | ред. код]

  1. Інформаційно-консультативний сімейний центр;
  2. Правовий театр;
  3. Підтримка та опіка людей похилого віку.

«Інформаційно-консультативний сімейний центр»[ред. | ред. код]

«Правовий театр»[ред. | ред. код]

«Підтримка та опіка людей похилого віку»[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]