Користувач:Олексій Непота/Spigen

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Spigen Inc. (також відомий як Spigen Korea Co Ltd, широко відомий як Spigen, твориться від spiegel (що в перекладі з німецького означає дзеркало) та gen (що означає ген)) - корейська венчурна компанія, заснована в 2009 році. Компанія за одну мить піднялася на перше місце на корейському ринку, розробивши преміальні кристали захисту екрану та корпуси для смартфонів. Його продажі перевищили 20 мільярдів вон у 2010 році та 50 мільярдів вон у 2012 році.

[1] [2] [3] [4] [5] [6]

Spigen
Spigen, Inc.
Spigen Korea
Засновано 2008; 16 років тому (2008)[7]
Засновник(и) Кім Дайанг
Штаб-квартира Ірвайн, Каліфорнія
Сеул, Південна Корея
Територія діяльності весь світ
Попередні назви SGP Korea
Філії Південна Корея Південна Корея
США США
Ключові особи Кім Дайанг (CEO)[8] [9]
Продукція Аксесуари для мобільних телефонів
Дочірні компанії CYRILL Ciel, Caselogy, Gearlock
spigen.com
Чотири фотографії чохла Spigen Tough на iPhone 6 / 6s Plus

Компанія Spigen Inc. раніше була SGP Korea, південнокорейський виробник мобільних аксесуарів, заснована в 2004 році. У міру розширення Spigen, американського бізнес-бренду SGP Korea, у листопаді 2013 року SGP Korea змінила назву своєї компанії на Spigen Korea.

Про компанію[ред. | ред. код]

Знакові міцні аксесуари Spigen стали другими бестселерами в категорії аксесуарів для телефонів Amazon, перетворившись на глобальне ім'я, оскільки закордонні продажі корейського дизайнера та виробника Spigen Korea Co. зараз складають 90 відсотків від загального обсягу продажів компанії.

Понад 60 відсотків загального обсягу продажів припадає на США та Канаду, і компанія очікує, що незабаром обсяг продажів у північноамериканських споживачів становитиме 100 мільярдів вон (87,9 мільйона доларів).

Його дебют у 2011 році в Північній Америці був скромним, а американські споживачі віддали перевагу громіздкому та міцному захисту над гладким дизайном для своєї впевненості. Саме це надав виробник - футляр для броні, достатньо міцний, щоб отримати військову сертифікацію від Міністерства оборони США.

Через інтернет-виноградну лозу з’явилася інформація про довговічність та захист футлярів, а серія Armor продається як гарячі пиріжки. За останні чотири роки в регіоні Північної Америки було продано понад 6,6 мільйона одиниць Slim Amor, Tough Amor і Tough Amor Tech, а ще 4 мільйони - в Європі та інших країнах.

"Ми намагаємось налаштувати продукцію для кожного ринку, і наша глобальна стратегія спрацювала", - сказав Коок Бонг Хван, керівник компанії. "Іноземні продажі становили більше половини загального обсягу продажів з 2012 року, а нещодавно продажі за кордоном склали 90 відсотків".

Компанія має понад 30 патентів, включаючи повітряну подушку та інші продукти або технології, що покращують захисну функцію. Зараз компанія зайнялася бізнесом автоаксесуарів

— сказав керівник


Торік компанія Spigen випустила близько 20 автомобільних аксесуарів, включаючи автомобільні кріплення, зарядні пристрої та кабелі. Його основний продукт Stealth, автомобільне кріплення, має багаторазову гелеву накладку, яка надійно прикріплюється до приладової панелі автомобіля і кріпить телефон під ефективним кутом огляду, що стало миттєвим хітом після випуску всього за рік, продавши 150 000 одиниць як вдома, так і за кордоном. Продажі автомобільних аксесуарів зросли на 20 відсотків завдяки продукту. Компанія планує диверсифікувати бізнес, випускаючи кемпінги та товари для домашніх тварин, а також розширити магазини цегли та розчину у другій половині.

Дочірні компанії[ред. | ред. код]

Spigen[ред. | ред. код]

Докладніше: Spigen

Cyrill та Ciel[ред. | ред. код]

Докладніше: CYRILL

Gearlock[ред. | ред. код]

Докладніше: gearlock


Критика[ред. | ред. код]

У 2016 онкурент Spigen PITAKA провів розслідування та заявив: [10]

MIL-STD — це не фіксований, а гнучкий стандарт, який дозволяє виробникам адаптувати методи тестування відповідно до програми, тобто, твердження продавця про відповідність MIL-STD-810G може ввести в оману. Постачальники, або деякі з них беруть значну свободу щодо того, як випробовувати свою продукцію та як повідомляти результати випробувань. Коли запитували, чи проходять вони реальні випробування, ці комерційні продавці просто відповіли, що їх продукт розроблений відповідно до військового стандарту, хоча жодне тестування насправді не було зроблено, оскільки більшість методів випробувань у MIL-STD-810G несуть дорогі витрати або потребують спеціальних засобів

— Ребекка — блогерка PITAKA

Сканадли[ред. | ред. код]

У червні 2017 року компанія Spigen подала позов про авторське право проти Essential Products, заявляючи, що їх новий телефон порушує їхні торгові марки на слові "необхідне". [11]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Benjamin, Jeff (8 грудня 2016). Hands-on with Spigen's Kuel AP12T Car Mount: An easy-to-use and flexible iPhone car mount solution [Video]. 9to5Mac. Процитовано 6 січня 2017.
  2. Spigen's AirPods Strap is a $10 leash for Apple's new AirPods wireless earbuds. CNET. Процитовано 6 січня 2017.
  3. Spigen Crystal Shell case for Galaxy S7. Android Central. 10 червня 2016. Процитовано 6 січня 2017.
  4. HTC 10 cases by Spigen: hands-on review. Phone Arena. Процитовано 6 січня 2017.
  5. Get military grade protection for your LG G5 without the bulk. Digital Trends (амер.). 21 червня 2016. Процитовано 6 січня 2017.
  6. About Spigen. Spigen Inc. Процитовано 6 січня 2017.
  7. Spigen Cases: are they good and should you buy them?. xda-developers. 16 September 2020. Процитовано 20 September 2020.
  8. Bloomberg - Are you a robot?. www.bloomberg.com. Процитовано 8 листопада 2020.
  9. Spigen показала чехол-аккумулятор для смартфонов, который заряжается на расстоянии нескольких метров от источника питания. se7en.ws (ru-RU) . Процитовано 8 листопада 2020.
  10. Military Grade Protection - The Biggest Lie in Phone Case Industries?. PITAKA. Процитовано 8 листопада 2020.
  11. Welch, Chris (3 June 2017). Essential accused of trademark infringement by accessory maker Spigen. The Verge. Процитовано 24 June 2017.

Посилання[ред. | ред. код]

Офіційний сайт

Список літератури[ред. | ред. код]

[[Категорія:Мобільні телефони]] [[Категорія:Підприємства, засновані 2004]]