Користувач:CreditPlus

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

"Авентус Україна" (CreditPlus) - перша фінансова компанія, що працює на ринку небанківського кредитування, застосовуючи фінтех-технології. Основний напрямок діяльності - мікрокредитування (онлайн кредитування) з виплатою грошових коштів на банківську карту клієнта. Унікальною особливістю компанії є висока швидкість оформлення кредитних договорів в поєднанні з мінімальними вимогами. Середньостатистичний кредит видається протягом 7 - 15 хвилин. Технологія кредитування ґрунтується на скорингових процесах, які дозволяють аналізувати і приймати рішення за заявками клієнтів протягом декількох хвилин. Примітно те, що в цьому процесі необхідність надання документів та довідок не обов'язкова.

CreditPlus
Галузь ISIC|bank|України
Спеціалізація Мікрокредитування
Засновано 2017
Штаб-квартира Київ
Україна
Послуги Онлайн кредитування
Код ЄДРПОУ 41078230
creditplus.ua


Історія[ред. | ред. код]

Компанія "Авентус Україна" заснована 28.02.2017. Реєстрація проведена Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

  • У 2018 році компанія увійшла в ТОП-3 МФО компаній України в Незалежному рейтингу мікрофінансових компаній[1], за версією фінансового порталу Maanimo.
  • У березні 2019 року CreditPlus подолав позначку в 300 тисяч виданих кредитів.[2]
  • У квітні 2019 року CreditPlus збільшив максимальну суму першої позики до 5000 гривень. Одночасно запропонував можливість отримати майже безвідсотковий кредит зі ставкою 0,01% в день.[3]
  • Станом на першу половину 2019 року, компанія займає 4 місце в рейтингу мікрофінансових компаній[4] порталу Maanimo.
  • В рейтингу народних переваг «Фаворити Успіху»[5] за перше півріччя 2019 року компанія посідає 6 місце у номінації "Швидкий онлайн кредит на карту"
  • Станом на травень 2019 року, кількість виданих кредитів перевищило позначку 400 000. Кількість зареєстрованих клієнтів перевищило позначку 500 тисяч чоловік. Опрацьовано понад 900 000 заявок.

Особливості роботи[ред. | ред. код]

Процедура оформлення кредиту в сервісі CreditPlus[6] практично нічим не відрізняється від інших подібних сервісів, наприклад, Mycredit або Moneyveo. При оформленні кредиту не потрібно надавати документи, або їх копії. Процес кредитування складається з трьох етапів: оформлення заявки, реєстрації в клієнтській зоні сервісу CreditPlus, та підписання договору. Особливість віддаленого оформлення кредитного договору не дозволяє передати грошові кошти безпосередньо від кредитора позичальникові. Тому передача грошей здійснюється за допомогою банківського переказу на карту клієнта.

В основі ризик-менеджменту лежить багаторівнева скорингова система, за допомогою якої проводиться аналіз потенційних ризиків по кожному клієнту. Робота скорингової системи автоматизована, що дозволяє проводити перевірку клієнта за лічені хвилини.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Фінансовий портал Maanimo розрахував Незалежний рейтинг мікрофінансових компаній України. Mind.ua (укр.). Процитовано 19 червня 2019.
  2. CreditPlus выдал более 300 000 быстрых займов через интернет. fakty.ua (рос.). Процитовано 19 червня 2019.
  3. Онлайн сервис CreditPlus проводит акцию – быстрый займ на любую карту под 0,01%. podrobnosti. 19 квітня 2019. Процитовано 19 червня 2019.
  4. Независимый рейтинг кредитных компаний (МФО) 2019 | Maanimo. Maanimo.com (рос.). Процитовано 19 червня 2019.
  5. Швидкий онлайн-кредит на картку :: Поточні результати голосування Інтернет-аудиторії 2019 року. Фаворити Успіху (укр.). Процитовано 19 червня 2019.
  6. Сучасне кредитування на основі фінтех технологій на прикладі CreditPlus. window.unian.ua (укр.). Процитовано 20 червня 2019.


Посилання[ред. | ред. код]