Користувач:ElenaRoztopira/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

eSvoe.com
URL www.esvoe.com
Тип Соціальна мережа
Реєстрація обов'язкова
Мови українська
Автор Віталій Оленійчук, Олександра Струмчинська
Започатковано  1 липня 2017 (0 років)
Стан beta-версія

єСвоє (https://www.esvoe.com/) — нова інноваційна соціальна мережа. Ідея створення соціальної мережі «єСвоє» зародилася 1 липня 2017 року, коли група українських програмістів, які працюють разом понад 10 років над створенням бізнес платформ, прийняла рішення об'єднати свої сили над проектом, який може стати міжнародною соціальною мережею нового формату.

Функціонал 29 вересня 2017 року відбувся повноцінний старт beta-версії соціальної мережі «єСвоє», яка надає унікальні можливості для персоналізації цифрового простору та отримання інформації. Користувачі мають змогу тестувати соціальну мережу https://esvoe.com/.

Розділ Музика[ред. | ред. код]

Весь музичний контент у соціальній мережі буде розташовуватись, та зберігатись на зовнішньому сервері та буде легальним завдяки підписанню договорів з артистами та право-власниками контенту.

Для усіх аудіо-треків буде відкрито доступ для їх покупки. Перед цим для користувача буде відкрита можливість до часткового прослуховування треку (одна хвилина з середини треку). Для доступу до повного прослуховування і додання треку до плейлисту користувача (буде робитися шляхом додавання з розділу Мої Треки) буде необхідно придбати пісню.

Оплата можна буде провести:

  • Традиційними грошима;
  • Через промо-код;
  • Подарунковими картками;
  • Завдяки перегляду платної реклами.

По факту реєстрації оплати за трек, він стане доступним до повного прослуховування.

Завантажений трек не можна буде викладати на інші сайти. Для кожного аудіо-запису буде відкриватися ліцензійний номер, що дозволить відстежувати його неправомірне використання.

Розділ Квитковий сервіс[ред. | ред. код]

В цьому розділі для користувачів буде відкритим доступ до перегляду подій, їх відвідування на запрошення, та при покупці квитків.

В самому розділі буде можливість для організаторів подій завантажувати схеми залу та відкривати доступ користувачам до перегляду. В свою чергу користувачі зможуть обирати місце та бачити, хто буде сидіти поряд.

Купувати квиток на подію можна буде, користуючись єТокенами та електронним гаманцем єСвоє.

Розділ Товари[ред. | ред. код]

В даному розділі кожен користувач зможе виступати як продавцем, так і купувати товари.

Як продавець, користувач може зробити пост - «продати», додати фото, описи і ціни. Можна бути визначити категорію товару або її визначатимуть ті, хто побачить товар, за допомогою функції «запропонувати категорію».

Купівлю можна буде здійснити тільки з фірмового гаманця мережі, який можна буде поповнювати безліччю способів.

При купівлі гроші моментально переходитимуть з гаманця покупця на гаманець продавця, але, при активації відповідної функції, гроші знаходитимуться в замороженому стані до моменту, коли сигнал на розмороження поступить від покупця, після погодження з продавцем, або після отримання товару.

Після розморожування суми, продавець зможе користуватися грошима на гаманці без обмежень.

Для просування товарів чи послуг кожен користувач-продавець зможе скористатись рекламними послугами всередині самої соціальної мережі.

Розділ єГроші[ред. | ред. код]

Доступ до електронного гаманця буде відкрито для усіх користувачів. На ньому кошти рахуватимуться в єТокінах (один єТокін дорівнюватиме одному ЄВРО). Користувач зможе поповнити гаманець завдяки наступним банківським картам та платіжним системам:

Зробити переказ та отримати переказ всередині соціальної мережі можна буде наступними способами:

  • прямий переказ;
  • QR код;
  • NFC.

Також кожен користувач зможе вивести зароблені всередині соціальної мережі кошти на банківську карту або платіжну систему.

Розділ Краудфандинг[ред. | ред. код]

Кожен користувач зможе долучитися до суспільного фінансування проекту, або ж висунути на ознайомлення для інших користувачів свої ідеї.

Посилання[ред. | ред. код]

Відео[ред. | ред. код]

Категорія:Соціальні мережі