Користувач:Imolotova/Нездоланний

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Нездоланний (Unstoppable) - це американський документальній фільм 2013-ого року знятий Кірком Камероном та режисером Дарреном Доаном. Після смерті близького друга, котрий у віці п’ятнадцяти років помер від раку, Камерон задумався над питанням віри, що час від часу з’являється у віруючого: "Де Бог, коли виникає трагедія чи страждання?" Місія фільму - відповісти на це питання, розкрити джерело виникнення добра і зла та надихнути глядачів на розуміння ролі страждання та болі. Фільм був відзнятий у співпраці з Liberty University та був запланований як "фільм одного показу" у кінотеатрах 24 вересня 2013 року, та через великий попит відбувся другий показ третього жовтня того ж року. 24-го листопада будуть проведені покази фільму у церквах, а на січень 2014-го року заплановано випуск DVD-диску.

"Нездоланний" привернув до себе увагу коли посилання на офіціальний сайт фільму було заблоковано на Facebook, а трейлер фільму був видалений на YouTube. Після широко поширеної звістки захоплення та обурення фанів Фейсбук розблокував сайт. Представники сайту сказали, що з URL, що був придбаний для сайта фільму, раніше надсилали спам, але через певний час посилання було розблоковано. YouTube теж розблокували ролик, але пояснень не дали.

Нездоланний
Unstoppable
Жанр Документальний фільм
Режисер Даррен Доан (Darren Doane)
Продюсер Джон Бона,
Маршалл Фостер (John Bona
Marshall Foster)
Сценарист Кірк Камерон (Kirk Cameron)
У головних
ролях
Кірк Камерон (Kirk Cameron)
Кінокомпанія Liberty University
Camfam Studios
Мова англійська
Країна США США
Рік 2013
Дата виходу 24 вересня 2013
Касові збори 3,2 млн. $[1]
unstoppablethemovie.com


Опис[ред. | ред. код]

З офіційної сторінки Facebook:

У "Нездоланному",новому документальному фільмі, Кірк бере вас у особливу пригоду до кращого розуміння найбільшої причини для сумніву у вірі: Чому? Кірк йде буквально до самого початку - він розкриває джерело добра та зла і те, як вони впливають на наше життя... та спасіння. Нагадуючи, що в нас є велика надія, "Нездоланний" актуально ставить старі питання та актуально відповідає на них: Де Бог, коли виникає трагедія чи страждання?

Фільм був знятий у співпраці з Liberty University.[2]

Суперечка з Facebook та YouTube[ред. | ред. код]

19 липня 2013, Кірк Камерон запостив зображення на Facebook, у якому просив фанів вимагати розблокувати посилання на офіційний сайт фільму. Він сказав: "Закликаю усіх друзів у Вірі, Родині та Свободі" Фейсбук офіційно "заблокував" мене та вас (і усіх інших) від посилання на мій новий фільм на UnstoppableTheMovieDOTcom."[3] Більш ніж 300,000 людей поділилися цим зображенням на своїх сторінках. Цей інцидент був розповсюджений через численні ЗМІ, такі як CBS,[4] ABC[3] and Entertainment Tonight.[5] Незадовго після цього посилання було розблоковано.

За ствердженням The Hollywood Reporter, представник Facebook сказав, "Це посилання було заблоковано на короткий проміжок часу, який був потрібний для ідентифікації сайту, як безпечного від надсилання спаму або вірусів. В нас рідко трапляються такі випадки і вони допомагають нам удосконалювати нашу систему."[6] Майкл Кіркленд, менеджер комунікацій Фейсбук, сказав The Christian Post наступне: "Все, що ми можемо сказати, це те, що адреса придбана для сайту фільму раніше використовувалася для надсилання спаму, а фільтр нашої системи ще не оновився. Ми були у безпосередньому контакті з командою Кірка з приводу цього питання і розблокували посилання одразу як переконалися у його безпеці."[7]

Незадовго після цього трейлер "Нездоланного" було заблоковано на YouTube з повідомленням про "порушення політики сайту з питань спаму, шахрайства та комерційно оманливого змісту."[8] YouTube пізніше зняли бан через галас фанів та ЗМІ. [9] Представники YouTube ухилилися від коментарів.[3][9]

Прем’єра та подальший розвиток подій[ред. | ред. код]

Прем’єра відбулася як і планувалося [10] 24 вересня 2013 [11] о восьмій вечора ET - як прем’єра одного показу [12] від Liberty University.[3]. Касові збори досягли відмітки 2 млн. доларів (не враховуючи покупки через Rentrak [13]). Прем’эра пройшла у 700 кіно театрах через NCM Fathom Events, у партнерстві з Provident Films. Через великий попит було вирішено зробити повторний показ третього жовтня 2013-го о сьомій вечора у більш ніж 660 кінотеатрах. 26-го вересня квітків у продажу вже майже не було. Касові збори з повторного показу становили 3.2 млн доларів. 28-го січня буде фільм буде випущений на DVD-диску.[14]

Джерела[ред. | ред. код]

  1. [1] (англ.)
  2. Wise, Scott (25 липня 2013). Facebook Explains Ban on Kirk Cameron's New Film. Christian Broadcasting Network. Процитовано 27 липня 2013.
  3. а б в г Rothman, Michael (19 липня 2013). Watch Kirk Cameron’s Controversial Movie Trailer. WTVR. Процитовано 20 липня 2013.
  4. Wise, Scott (19 липня 2013). Is Kirk Cameron banned from Facebook?. WTVR-TV. Процитовано 20 липня 2013.
  5. Willis, Jackie (19 липня 2013). Kirk Cameron's Movie Blocked From Facebook. Entertainment Tonight. Процитовано 20 липня 2013.
  6. Carlson, Erin (19 липня 2013). Kirk Cameron Trailer: Facebook Lifts Ban After Rant. The Hollywood Reporter. Процитовано 22 липня 2013.
  7. Gryboski, Michael (22 липня 2013). Facebook Clarifies Reason for Blocking Kirk Cameron's 'Unstoppable' Movie Site. The Christian Post. Процитовано 27 липня 2013.
  8. Phillips, Jack (19 липня 2013). Kirk Cameron’s ‘Unstoppable’ Blocked on YouTube After Facebook Unblocking. The Epoch Times. Процитовано 20 липня 2013.
  9. а б Grossberg, Josh (22 липня 2013). Kirk Cameron's Unstoppable Promos Stay Up on YouTube. E! Online. Процитовано 22 липня 2013.
  10. http://www.fathomevents.com/list-past
  11. Starnes, Todd (18 липня 2013). Facebook Blocks Kirk Cameron’s New Movie. Fox News. Процитовано 27 липня 2013.
  12. Oldenburg, Ann (26 липня 2013). Kirk Cameron fights Facebook over new film. USA Today. Процитовано 28 липня 2013.
  13. http://www.rentrak.com/
  14. http://www.charismanews.com/culture/41143-kirk-cameron-s-unstoppable-brings-in-2-million-on-opening-night

Зовнішнні посилання[ред. | ред. код]

[[Категорія:Фільми 2013]] [[Категорія:Фільми_США]] [[Категорія:Документальні_фільми_США]] [[Категорія:Фільми_англійською_мовою]] [[Категорія:Фільми_Liberty University]] [[Категорія:Фільми_Camfam Studios]] [[Категорія:Фільми_про_релігію]] [[Категорія:Фільми_Кірка_Камерона]]