Користувач:TetianaKovba/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Бізнес-освіта Київської школи економіки
KSE Business Education
?координати:
Назва латиною KSE Business Education
Тип приватний
Розташування Україна, Київ
Гасло Бізнес-освіта на основі даних та аналітики
Засновано 2015
Випускники 263 у 2019 році
Адреса Київ, вул. Дмитрівська, 92-94
Сайт mba.kse.ua

Бізнес-освіта KSE (KSE Business Education) — була заснована у 2015 році, коли вперше була запущена МВА програма англійською мовою в Київській школі економіки. У 2017 програма бізнес-адміністрування була ліцензована Міністерство освіти і науки України.

Відомості про бізнес-освіту KSE

[ред. | ред. код]

у 2018 році програма МВА здобула міжнародну акредитацію якості CEEMAN (CEEMAN IQA), яка на глобальному рівні підтверджує, що KSE надає відмінну бізнес-освіту відповідно до світових стандартів якості. У 2019 році була запущена унікальна для України МВА програма з цифрової трансформації. На сьогоднішній день (2020 рік) бізнес-освіта KSE налічує 263 випускника. Київська школа економіки керується Радою Директорів та Міжнародною академічною радою, до якої входить Нобелівський лауреат Роджер Майєрсон. Почесним президентом школи є Тимофій Милованов.

Портфоліо програм бізнес-освіти KSE 2020

[ред. | ред. код]

Заходи

[ред. | ред. код]

У 2019 році KSE Business Education провела низку подій в рамках KSE SME Week[1] (Тиждень малого та середнього підприємництва) у партнерстві з Представництвом Європейського союзу в Україні. А в 2020 році започаткувала KSE Business Transformation Week[2] - серію онлайн-заходів з метою презентувати широкій аудиторії приклади трансформації українського бізнесу й бізнесу, що працює в Україні під час кризи Covid-19.

Посилання

[ред. | ред. код]

Зноски

[ред. | ред. код]
  1. Business education, KSE. KSE SME Week 2019. Kyiv School of Economics (ua) . Процитовано 30 жовтня 2020.
  2. KSE Business Transformation Week 2020. nv.ua. Процитовано 30 жовтня 2020.