Користувач:Yuriz/Архів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Шановний Yuriz! Зіткнувшись з пошуком інформації по архітектурі FPGA, у Вікіпедії я не знайшов інфорації, яка би повністю розкривала би внутрішню структуру ПЛІС. Тому я і створив статтю "Архітектура ПЛІС FPGA", яка на мій погляд значно докладніша та більш наочна ніж розділ FPGA#Архітектура. Я впевнений, що така стаття буде мати попит. Щодо завантаження зображень. Так, я читав правила щодо використання зображень з вільною ліцензією. Я нещодавно почав користуватися Вікіпедією, тому я не відразу зрозумів, що файли були вилучені по цій причині. Тому і намагався іх знову завантажити.

Однак досі не зовсім розумію, як перевірити, що зображення захищене авторським правом? Якщо я взяв те чи інше зображення з сайту чи книги за основу, переробив/перемалював його, я також не маю права його використовувати?

Буду вдячний за відповідь! — Це написав, але не підписав користувач Vorobev.2017 (обговореннявнесок).

@Vorobev.2017: У вікіпедії віддають перевагу одній гарній статті на ширшу тему, перед двома посередніми на теми що перетинаються на 80%. Наприклад якби ви дописали про архітектуру у статтю FPGA, то не довелось би заново пояснювати що таке ПЛІС і що таке FPGA, це дозволило б уникнути дублювання, і якщо на цю тему з'явиться щось нове - достатньо буде оновити одну статтю а не дві. --Буник (обговорення) 18:09, 25 лютого 2018 (UTC)