Кісіль Вадим Володимирович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кісіль Вадим Володимирович
Вадим Володимирович Кисіль
Загальна інформація
Громадянство Україна Україна
Народження 20 травня 1972(1972-05-20) (51 рік)
Спорт
Вид спорту Греко-римська боротьба
Спортивне звання Заслужений тренер України
Участь і здобутки

Вадим Володимирович Кісіль (20 травня 1972 року) — почесний президент Федерації греко-римської боротьби України з 2013 року. З грудня 2009 року по 2013 рік обіймав посаду президента Федерації.

Закінчив Національний університет фізичного виховання і спорту України в 1993 році за спеціальністю «тренер — викладач». Майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби, Заслужений тренер України по греко-римській боротьбі, член Національного олімпійського комітету України.

Нагороди[ред. | ред. код]

Діяльність[ред. | ред. код]

Вадим Володимирович веде роботу над популяризацією боротьби на Україні. Крім того, він надає фінансову підтримку збірної України, відкриває зали для молодих спортсменів. Вадим Кисіль був нагороджений Національним Олімпійським комітетом за внесок в розвиток боротьби на Україні. Сергій Бубка  особисто вручив Вадиму Володимировичу нагороду і подякував за особисті досягнення та популяризацію греко-римського стилю.

7 жовтня 2010 року в Києві на засіданні звітно-виборної XXIV Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету Вадим Володимирович Кисіль був затверджений в складі НОК України на 2011—2014 рр

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Вадим Кисель стал полным кавалером Ордена Святого Владимира kp.ua. Архів оригіналу за 22 лютого 2014. Процитовано 5 березня 2018.