Миргородська спеціалізована школа № 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ліцей «Лінгвіст»
Тип спеціалізована школа із поглибленим вивченням англійської мови
геокоординати не задано:
Девіз Завжди і всюди бережи честь рідної школи
Засновано 1969 році
Директор Горобець Сергій Миколайович
Учні 1000
Адреса м. Миргород, вул. Івана Білика, 4, 37600
Сайт schooln5.at.ua

Миргородська спеціалізована загальноосвітня школа № 5 (повна назва Миргородська спеціалізована школа І-III ступенів № 5 Миргородської міської ради Полтавської області, також з вересня 2022 року перейменована в ліцей «Лінгвіст») є державною школою з поглибленим вивченням англійської мови у місті Миргороді, Полтавської області. Мова навчання — українська.

Загальні дані[ред. | ред. код]

Спеціалізована школа І-III ступенів № 5 понад 20 років є профільною школою, в якій поглиблено вивчається англійська мова. Це найчисельніший за шкільними контингентами заклад, в якому навчається близько 1000 школярів. Вона є опорною школою по роботі з обдарованою молоддю. У початкових класах закладу введено факультатив «Школа життя». Система виховної роботи навчального закладу здійснюється за принципами «школи родини». За рішенням учнівського парламенту в закладі запроваджено програму «Шкільний Олімп»[1].

Адміністрація школи[ред. | ред. код]

Джерела[ред. | ред. код]

  1. Розділ освіта на офіційному вебсайті міста Миргорода,. Миргородська міська рада,. Архів оригіналу за 6 липня 2013. Процитовано 3 березня 2010.