Млинок для марихуани

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Grinder OIL BIG

Млино́к для марихуа́ни, розм. ґриндер, ґріндер (англ. herb grinder — «млинок для трави», чи просто grinder) — машинка для подрібнення тютюну та сумішей для куріння, циліндричний пристрій з двома половинками (верхній і нижній), які відокремлюються, і мають гострі зубці або шпильки, вирівняні таким чином, що при обертанні обох половин матеріал всередині подрібнюється. Незважаючи на те, що вони призначені для використання з травами та спеціями для приготування їжі, вони часто використовуються для подрібнення марихуани[1], внаслідок чого продукт може бути легко скрученний в «косяк» (самокрутка з марихуани), який горить більш рівномірно. Машинки для подрібнення марихуани, як правило, виготовляються з металу або пластику і розмальовуються різними кольорами та полірованими металами.

Деякі машинки для подрібнення мають два або три відділення замість одного, з тонким ситом, що відокремлює нижні відсіки від наведених вище, що дозволяє окремо збирати трихоми марихуани.

Широке застосування конопель як рекреаційного наркотику в останній час призвело до того, що машини для подрібнення трави стануть синонімами з гріндерами для марихуани. Тут є багато видів гріндерів, від електричних до ручних, у різних стилях. Оголошення, що описують їх як пристрої для подрібнення «спецій», іноді збивали покупців, які не знали про фактичне використання[2].

Grinder melnitsa malyiy-1612-B

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Koerber, Brian. Woman leaves a disappointing review for an 'herb grinder' that's used for weed. Mashable (англ.). Архів оригіналу за 11 квітня 2018. Процитовано 13 березня 2018.
  2. Woman leaves less than impressed review after accidentally buying a weed grinder. Metro (en-GB) . 15 травня 2017. Архів оригіналу за 17 травня 2017. Процитовано 13 березня 2018.