Не турбувати

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Не турбувати! Як сфокусуватися в інформаційному шумі»
обкладинка українського перекладу книги
Автор Кел Ньюпорт
Назва мовою оригіналу Deep Work: Rules for Focused Success in a Distracted World
Країна США
Мова англійська
Тема deep workd
Укр. видавництво Наш Формат
Видавництво Grand Central Publishing
Видано 5 січня 2016
Видано українською 2018
Перекладач(і) Світлана Сарвіра
Сторінок 248
ISBN 978-617-7682-14-0

Не турбувати! Як сфокусуватися в інформаційному шумі (англ. Deep Work: Rules for Focused Success in a Distracted World) — книжка професора університету Джорджтауну — Кела Ньюпорта.

Огляд книги[ред. | ред. код]

Одна з найцінніших особливостей в сучасній економіці — стати напрочуд рідкісним в своєму роді. Якщо вам вдасться це опанувати, ви досягнете надзвичайних результатів.

Книжка пояснює як зосередитись на роботі, не відволікаючись на дрібниці. Це не тільки можливо, але й дозволить вам швидко опанувати складну інформацію та досягти кращих результатів за короткий час. Одним словом — це супер сила сучасного світу.

Автор книги, професор Ньюпорт не стверджує, що відволікання шкідливе, натомість наголошує на перевагах зосередження на конкретній справі. В будь-якій професії глибоке занурення в робочий процес веде до грандіозних результатів та вигод. Досягти та опанувати запропонований автором підхід допоможе строгий режим тренувань, представлений серією з 4 правил на шляху вдосконалення вашого мислення та навичок.

Поєднуючи культурну критику та дієві поради, автор запрошує читача до подорожі пам'ятними історіями, реальними прикладами з життєвого досвіду та способами втілення й реалізації ідей в життя.

Це керівництво для всіх, хто прагне добитись успіху в нашому хаотичному світі, пробудити в собі надзвичайні можливості та вміння сфокусуватись на першочергових завданнях, розвинути нові цінності та навички.

Переклад українською[ред. | ред. код]

  • Ньюпорт, Кел. Не турбувати! Як сфокусуватися в інформаційному шумі / пер. Світлана Сарвіра. К.: Наш Формат, 2018. — 248 с. — ISBN 978-617-7682-14-0

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]