Обговорення:Антивоєнні протести в Росії (з 2022)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Моргана Блэк у темі «Сумнівне речення у преамбулі» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Статтю «Антивоєнні протести в Росії (з 2022)» створено в рамках Місяця інформаційного спротиву російському вторгненню в Україну
(1 березня 2022 — 31 березня 2022)

Яшин[ред. код]

Потрібно додати Яшина в ключові фігури --94.200.39.133 20:07, 18 серпня 2022 (UTC)Відповісти

Сумнівне речення у преамбулі[ред. код]

Доброго дня. Я в україномовну Вікі заходжу рідко і не дуже знайома з правилами розділу, тому одразу прошу вибачення, якщо щось напишу не так. Але я так думаю, що правила стосовно нейтральності та достовірності скрізь мають бути більш чи менш схожі.

Отже, в преамбулі є речення «Деякі росіяни навіть закликали спалювати воєкомати , проте обійшлося тільки надписами на них типу : "жо*у сєбє мобілізіруй"». Однак, давно відомо, що підпалювання військоматів у РФ дійсно відбуваються, про це навіть є стаття. Тому мені таке речення здається вкрай некоректним.

На мою думку, треба або просто видалити другу частину речення, або замінити на таку фразу, яка б вказувала, що підпалювання відбуваються, і вела би на статтю Напади на державні об'єкти в Росії під час період вторгнення в Україну.

Буду вдячна, якщо хтось з досвідчених учасників або виконає одну з цих пропозицій, або тут відповість мені, чи можу я це зробити.

Моргана Блэк (обговорення) 17:36, 29 квітня 2023 (UTC)Відповісти