Обговорення:Будинок на вулиці Володимирській, 51 (Хмельницький)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Ahonc у темі «Будинок не є пам’яткою» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Статтю «Будинок на вулиці Володимирській, 51 (Хмельницький)» створено або суттєво доповнено в рамках конкурсу «Вікіпедія любить пам'ятки», що тривав із 7 березня по 5 квітня 2015 року.

Будинок не є пам’яткою

[ред. код]

Помилка: будинок вул. Володимирська, 51 не перебуває на обліку як пам’ятка і не має охоронного статусу. До статті Вікіпедія:Вікі любить пам'ятки/Хмельницька область/Хмельницький внесений помилково, без обгрунтування.— Це написав, але не підписав користувач Kminfo (обговореннявнесок).

За інформацією ХОДА (станом на 2014 рік) в реєстрі значиться «Будинок, де розміщувався штаб Богунської бригади 1-ої Української Радянської дивізії» за адресою вул. Володимирська, 51. Взятий на облік рішенням виконкому Хмельницької обласної ради народних депутатів № 31 від 19 січня 1983 року як пам'ятка історії місцевого значення. Якщо у вас є дані про те, що його виключили з реєстру, прошу навести номер і дату рішення або наказу щодо виключення.--Анатолій (обг.) 21:22, 18 березня 2015 (UTC)Відповісти

В різних джерелах і документах будинок зазначений, як пам'ятка.— Це написав, але не підписав користувач Alina Vozna (обговореннявнесок).

Але він є пам'яткою історії. Тобто в статті має бути описана історична подія, завдяки якій цей будинок став пам'яткою (розміщення штабу Богунської бригади).--Анатолій (обг.) 12:05, 19 березня 2015 (UTC)Відповісти

Там є позначка щодо того, що я в процесі редагування - до кінця конкурсного тижня я допрацьовую статті, досить важко одразу знайти все, що потрібно. Для цього я ж цей шаблон і використовую)))— Це написав, але не підписав користувач Alina Vozna (обговореннявнесок).