Обговорення:Вілла «Палатин»

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Порушення авторських прав у статті Вілла Палатин[ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Вілла Палатин, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://www.lvivcenter.org/uk/lia/objects/hlibova-12/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Вілла Палатин.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Вілла Палатин, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Otovchyts O (обговорення) 13:43, 30 листопада 2017 (UTC)[відповісти]