Обговорення:Збірна журналістів України з футболу

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Ця стаття — колишній кандидат на вилучення, що була залишена.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/3 березня 2021.

Повторне виставлення статті на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Стаття про цю статтю[ред. код]

@Perohanych: По-перше, факт того, що в ЗМІ згадується, що у Вікіпедії хтось щось написав, не є цікавим фактом. Про це пишуть уже давно: якусь статтю вилучили, якусь новостворену вилучили, написали статтю, зіпсували статтю.

По-друге, це вкрай небезпечний прецедент. Зацікавлене джерело (сайт, який є власником проєкту) пише, що у відповідь на номінацію на вилучення «буде звертатися за допомогою у правоохоронні органи», і потім пише, що статтю знято з вилучення. А потім сама Вікіпедія подає це як цікавий факт, мовляв, бач як цікаво: хочеш, щоб твою статтю зберегли — пригрози правоохоронними органами. Це не цікаво, це трагічно, таке не можна рекламувати — NickK (обг.) 15:14, 9 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Переконали. Місце для таких публікацій не у статтях, а на сторінці ВП:ППВ --Perohanych (обговорення) 15:36, 9 березня 2021 (UTC)[відповісти]