Обговорення:Перелік українських навчальних закладів за межами України

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Інфографіка[ред. код]

Невистачає інфографіки де показувалась би кількість шкіл з повністю україномовним навчанням, кількість шкіл з суботніми українськими школами за країнами!--Piznajko (обговорення) 01:13, 8 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

Прохання до редакторів цієї статті[ред. код]

1. Додавайте, будь ласка, посилання до кожної школи, яку ви згадуєте. Те, що хтось сказав, що якась українська школа колись десь існувала, ще не означає, що зараз ця школа існує і в ній викладають предмети українською або навчають українською мовою. Бажано мати посилання на сторінку школи.

2. Додавайте, будь ласка, інформацію про те, чи конкретна українська школа працює один день на тиждень (суботня школа, недільна школа), чи ця школа працює п'ять днів на тиждень.

3. Додавайте, будь ласка, інформацію про те, чи викладаються предмети в конкретній школі українською мовою (який відсоток) чи лише українська мова (і, можливо, українська культура) вивчаються в школі як окремий предмет.

Єгор Гуськов (обговорення) 19:50, 10 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

"Російська Федерація" чи "На Росії"?[ред. код]

Якийсь анонімний редактор з адресою 178.95.45.227 постійно змінює назву розділу "Російська Федерація" вставляючи "На Росію".

Я розглядаю це як вандалізм, але запрошую цього анонімного редактора до дискусії, якщо в нього є якісь аргументи.

Прошу досвідчених редакторів та адміністраторів звернути увагу на цю війну правок - нам набридає постійно прибирати правки. Чому в розділах усіх країн стоять офіційі назви цих країн, які підстави для того, щоб робити виняток для Російської Федерації?

Єгор Гуськов (обговорення) 20:00, 10 вересня 2017 (UTC)[відповісти]

Прохання опрацювати цей матеріал[ред. код]

Я знайшов документ Міністерства освіти і науки, який присвячений українським школам за кордоном. Він містить детальну інформацію про кожну країну, в якій є українські школи. Прохання до редакторів звернути увагу на це джерело інформації, адже воно надто велике, щоб я його переніс на цю сторінку повністю власноруч.

Єгор Гуськов (обговорення) 22:14, 10 вересня 2017 (UTC)[відповісти]