Обговорення:Потапчук Євген Михайлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
== Порушення авторських прав у статті Потапчук Євген Михайлович ==

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Потапчук Євген Михайлович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://lib.khnu.km.ua/inf_res/avtory_khm/Potapchuk.htm. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Потапчук Євген Михайлович.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Потапчук Євген Михайлович, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --46.63.2.240 16:17, 23 квітня 2020 (UTC).[відповісти]

Дивно, чому текст про Потапчука Євгена Михайловича вилучений зі статті через підозру в порушенні авторських прав? Це АВТОБІОГРАФІЯ, яку подає автор, а не науковий твір, тому «Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах.