Обговорення:John Bibby & Sons

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Грищук ЮН у темі «Коли з'явилась John Bibby, Sons & Co» 9 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Буду розділяти статтю на дві, трошечкі пізніше.

[ред. код]

Причини:

  1. John Bibby, Sons & Co була сформована шляхом злиття двох компаній: John Bibby & Sons і «Levant Screw Steam Shipping Co.».
  2. Діла John Bibby & Sons після компанії Кримська війна 1854-1855 років були погані, схоже, що «Levant Screw Steam Shipping Co.» також брала участь у цій компанії, бо ще до того обидві компанії обслуговували напрямки до Східного Середземномор'я. Щоб виправити стан обидвих компаній, їх об'єднали.
  3. John Bibby, Sons & Co - залишили в назві John Bibby як повагу до Джоні Біббі Першого, але з 1857 року на чолі компанії John Bibby & Sons стає Джон Біббі Другий. Але не гожи враховувати цю компанію тільки Біббі сімейною, бо & Company - це володарь «Levant Screw Steam Shipping Co.» Джеймс Мосс (також дуже звістна в історії судноплавства сім'я Моссів), а також інші.

Ось чому John Bibby, Sons & Co - це не John Bibby & Sons Грищук ЮН (обговорення) 10:40, 26 жовтня 2014 (UTC)Відповісти

Коли з'явилась John Bibby, Sons & Co

[ред. код]

У 1855 році Джозеф М. Біббі помер, залишивши Джона Біббі (II) як єдиного члена сім'ї, який залишившився в живих в судноплавній частині бізнесу. У 1857 році «John Bibby & Sons», чи може вже «John Bibby, Sons & Co.», придбала «Levant Screw Steam Shipping Co.». У листопаді 1859 відкрили Суецький канал - звітци нові судна для Bibby та нові напрямки. Є джерело, що в 1861 вже була John Bibby, Sons & Co

Отже затримка в розподіленні статті тільки в точному році формування «John Bibby, Sons & Co.», а це в інтервалі між 1855 і 1861 роками. Грищук ЮН (обговорення) 10:46, 26 жовтня 2014 (UTC)Відповісти