Обговорення Вікіпедії:Вікі любить пам'ятки/старий АТУ/Київська область/Києво-Святошинський район

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Палац Остен-Сакенів у селі Мироцьке

Палац Остен-Сакенів у селі Мироцьке
Файл:Палац Остен-Сакенів Мироцьке.jpg
Палац Остен-Сакенів Мироцьке, Київська обл

На прояснення / коментарі

[ред. код]
  • Комплекс 32-224-9002:
    • стоїть біля центру Любимівки, а не в Гурівщині. Тим не менш його часто відносять до Гурівщини. Підозрюю, що в часи його будівництва (1846) Любимівки не існувало або вона була чимось меншим, ніж село. Виправив Гурівщину на Любимівку і поставив примітку.
    • Фото однієї й тієї самої будівлі ілюструвало і ямщицьку, і стайню; на Сховищі бардак не менший, в тому числі зі знімком, що ілюстрував каретну (причому схоже, що на цьому знімку знову-ж таки ця сама будівля з іншого боку). Можливостей з'ясувати, що там де, я не знайшов, тож видалив усі три фото.
  • 32-224-0013 знаходиться в Гостомелі, а не в Горенці; 32-224-0027 — у Віті-Поштовій, а не в Круглику. Причина розбіжностей, очевидно, у складній конфігурації меж сіл. Виправив і поставив примітки.
  • Деякі доти (510, 512) розташовані в Вишгородському районі поблизу сіл Києво-Святошинського району і в наказі Мінкульту записані до Києво-Святошинського. Залишив без уваги. Stas (обговорення) 23:40, 9 листопада 2016 (UTC)Відповісти
Гостомель ми не можемо писати, бо це селище не в цьому районі. У списках зазначається прив'язка до сіл поточного району. Щодо інших зауважень ми перевірено і, в разі необхідності, перенесемо в інший район. Щодо фото, якщо бачите помилку і точно впевнені, що там не те фото, може виправляти ідентифікатор на правильний.--Анатолій (обг.) 17:09, 15 вересня 2019 (UTC)Відповісти