Обговорення Вікіпедії:WikiGap 2021

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

WikiGap: попередні результати і додаткові можливості[ред. код]

Дякую усім, хто долучилися до марафону! Попередньо маємо понад 700 створених і поліпшених статей від близько 100 учасників та учасниць.

Кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення створених чи поліпшених статей.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть тут, мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 14:31, 23 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Детальні результати та стан розсилки сувенірів[ред. код]

Минулого тижня опублікували у блозі «Вікімедіа Україна» детальні результати марафону. Також на цій сторінці можна подивитися погруповані усі створені й поліпшені статті WikiGap 2021.

Як і обіцяли, надішлемо пам'ятні сувеніри усім учасникам і учасницям, що створили / поліпшили принаймні дві статті за правилами Вікіпедії. За нашими підрахунками, сувеніри за участь у Вікіпедії можуть отримати 79 людей (із них 7 — лише після виправлення огріхів у статтях, про які я написав на СО). Розсилку сувенірів плануємо на кінець квітня або початок травня; зараз завершуємо підготовку сувенірного набору. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:20, 8 квітня 2021 (UTC)[відповісти]