Обговорення користувачки:Бізнес Молодість

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Обговорення користувача:БМ Украина)
Найсвіжіший коментар: AlexKozur у темі «Ваше ім'я користувача» 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: його ім'я є провокаційним, образливим, рекламним або іншим чином порушує правила Вікіпедії (докладніше: Вікіпедія:Імена користувачів).

Для користувача: подати запит на перейменування облікового запису
Див. Журнал блокувань.

Ваше ім'я користувача

[ред. код]

Вітаємо, Бізнес Молодість!

Повідомляємо Вас, що обране Вами при реєстрації ім'я облікового запису не відповідає політиці Вікіпедії щодо назв облікових записів (наприклад, є провокаційним, рекламним, співпадає з назвою організації/установи/підприємства тощо). Зважаючи на відсутність у Вашому внеску вандалізму та інших відверто неконструктивних дій, припускаючи Ваші добрі наміри у Вікіпедії, Вас наразі не заблоковано.

Будь ласка, протягом трьох днів оберіть іншу назву облікового запису та зверніться на сторінку Спеціальна:GlobalRenameRequest із запитом на перейменування облікового запису. Зверніть увагу, нова назва облікового запису має відповідати згаданій вище політиці.

Якщо протягом трьох днів Ви не звернетесь із запитом на перейменування облікового запису, адміністратори будуть змушені заблокувати цей обліковий запис.

У випадку блокування ви не втрачаєте можливості створити новий обліковий запис або звернутись із запитом на перейменування цього. — NickK (обг.) 23:26, 11 грудня 2016 (UTC)Відповісти