Обговорення користувача:ДмитрОст/Примітки (21.04.2012—14.05.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: ДмитрОст 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:ДмитрОст/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:ДмитрОст

У мене виникло питання щодо групового редагування зносок. Десь у російській ВІКІ я бачив (але на жаль не запам'ятав де!), що всі зноски були згруповані після == Примітки == та reflist. А потім через <реф name=...> вносилися до тексту, тобто у тексті були тільки коротенькі посилання, а всі розгорнуті посилання були зібрані в групу. Це дуже зручно, коли посилань багато і доводиться їх редагувати. В настановах щодо посилань це згадується як один з недоліків ВІКІ, але зараз, можливо, винайшли засіб, як його подолати. Може Вам знайомий цей прийом - підкажіть - ласкаво прошу Користувач:orestsero 9:34, 21 квітня 2012 (UTC)

Добридень. Я, чесно кажучи, не технар, тому мені ці речі малоцікаві. Але наскільки я правильно зрозумів суть питання, ви хочете, щоб зноски групувались за розміром. Так, напевно так зручніше. Як це робиться, я не маю гадки. За багатьма технічними питаннями я звертаюся до Ahoncа. Він у цих справах великий майстер. То, можливо, він дасть вам кращу пораду, ніж я. --ДмитрОст 09:04, 21 квітня 2012 (UTC)Відповісти

Доброго дня, пане Дмитре! Щодо групового редагування зносок, то я таки знайшов прийом, як це робити (і дуже зручний). Я застосував його у статті Масові розмноження комах і у деяких інших - просто і ефективно. Користувач:orestsero 9:34, 14 травня 2012 (UTC)