Обговорення користувача:2A02:2698:22:F41D:B147:E1F6:7AA8:533C

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AlexKozur 4 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Доброго дня.Що за колекція посилань? Я маю право на додавання посилань, їх більше ста, чим більше, тим краще. Будь ласка відновіть сторінку "Shot" і ваші працівники повинні зменшити їх, якщо потрібно! Причому тут обмеження джерел і видалення? Реєструватимуся і ip буде тим же, ви відновите сторінку, яку створив?

Первинне видалення статті це безсумнівна не відповідність ВП:КЗ. Щодо посилань, то для їх використання в статті повинен бути текст. Детальніше Довідка:Примітки та ВП:АД. Оформлення і стиль написання енциклопедичної статті можна побачити в статті — Алексіс Аліджай. Хоча я маю сумніви, що стаття узагалі значима, бо навіть в росвікі її сторінку заблокували. Маю певні сумніви. --Fosufofiraito Обг. 22:08, 17 березня 2020 (UTC)Відповісти

Я зроблю біографію, ні з вашої країни просто, є людський фактор, головне відновите


Це сторінка обговорення анонімного користувача, який ще не зареєструвався або не скористався зареєстрованим обліковим записом.

Тому ми вимушені використовувати IP-адресу для його ідентифікації. Одна IP-адреса може використовуватись кількома користувачами. Якщо ви — анонімний користувач і вважаєте, що отримали коментарі, адресовані не вам, будь ласка зареєструйтесь або увійдіть до системи, щоб у майбутньому уникнути можливої плутанини з іншими анонімними користувачами.