Обговорення користувача:A1/Номінація на ВП А (14.02.2011—17.02.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «Номінація на ВП:А» 13 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:A1/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:A1

Номінація на ВП:А

[ред. код]

Вітаю. Гадаю, що краще цю номінацію [1] буде перенести на сторінку обговорення ВП:ЗА і обговорити разом із моїми пропозиціями. --yakudza 16:50, 14 лютого 2011 (UTC)Відповісти

Я звісно ж не проти долучення моїх аргументів до запиту, однак хочу зазначити наступне:
  1. Оскільки я не є адміністратором, вважаю для себе небажаним брати активну участь в обговоренні запитів одного адміністратора до інших.
  2. З більшістю пропозицій запиту я згоден, однак не можу погодитись з правомірністю блокування за порушення ВП:НО. Хоча цей коментар і виглядає некрасивим, мушу нагадати про певний консенсус більшості адміністраторів щодо неприпустимості блокувань ображеному адміністратору.
  3. Нарешті коментар SamOdin'а "Дуже вам дякую, я давно так не сміявся" не лишає у мене сумнівів в тому, що цей адміністратор всі висловлені на сторінці ВП:ЗА аргументи щодо неприпустимості ведення війн правок зверхньо ігнорує.
  4. І найголовніше. Пасивність половини адміністраторів і упереджене ставлення ряду активних не лишає жодної надії на вироблення ними консолідованого засудження дій свого колеги SamOdin'а. Власне ця обставина і змусила мене звернутися до сторінки ВП:А. Маю серйозні опасіння щодо того, що розмови про "кругову поруку" серед адміністраторів мають таки свої підстави. --А1 17:57, 14 лютого 2011 (UTC)Відповісти

Вдячний за розуміння. Успіхів Вам! --Когутяк Зенко 09:04, 17 лютого 2011 (UTC) Слава Україні!!!Відповісти