Обговорення користувача:Albedo/12-24-2006/Чому Ви знищили, (17.12.2006—23.12.2006)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Albedo/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Albedo/12-24-2006

Чому Ви знищили,

[ред. код]

пане Albedo, Категорію:Померші в 1862 році? Вона має багато iвiк. Марна праця. Можливо, Ви полюбляете займатися дурницями?
До речi. Чому так непрофессiйно виглядать сторiнки: власна та обговорень користувача? Ви ж адмiн. Повиннi бути прикладом, але все навпаки. — Шукач0

Правильно буде Померлі в …--Ahonc?!/©~№? 11:11, 23 грудня 2006 (UTC)Відповісти
Перше. я щойно звернув увагу на ваш допис, позаяк, ви, не за правилами, написали його уверху. По-друге, якщо я заяматимусь макетуванням власної сторінки, у мене не буде часу на написання статей тощо. По-третє, назва Померші невірна з мовного погляду, тому й вилучена. А дурниці, мабуть любите Ви, адже у всьому шукаєте пилинку в чужому оці. По-четверте, якщо вам не до вподоби моя сторінка, не ходіть туди, вона МОЯ, для роботи; хоча, буде нагода, переформатую. Якщо ви хочете формувати категорії нар/пом у такому-то році, ПИШІТЬ ТАК: Категорія:Народились 1900, Категорія:Померли 1900. Тут має бути точність /стандартіність/ назви, відповідність її мовним нормам тощо. Дякую за увагу.--A l b e d o ® 07:39, 17 грудня 2006 (UTC)Відповісти
  1. Я нiде не знайшов правило, яке б встановлювало стандарт. Звичайно, пишу уверху.
  2. 2-е, 3-е i 4-е. Вiдповiдь дитини частково. Напр., Ваша сторiнка належить укрВ-iкi/П, а не Ваша власнicть. Вперше зустрiчаю В-iкiп/П-едiйця, який має точку зору, що формування власної стор. заважає працi по написанню статтей в основному пр-рi назв. Якi ще вiдкриття мене очiкують?..
  • Пояснiть, будь ласка, чому у категорiях:
  1. не використовується рiк? У росiйськiй В-iкi/П теж спочатку вони (кат.) закiнчувались числом, потiм помилку виправили ботом. Навiщо подвiйна робота?
  2. повино будти дієслово, а не дієприкметник? Напр., Кат.:Народженi 1 грудня.
  • у всьому шукаєте пилинку в чужому оці. Дуже влучно. Ви треба писати з прописною/заголовною. «т(!)кому-то». «ПИШІТЬ ТАК/МОЯ» таке (усi лiтери слiв заголовними) зустрiчалось за часiв моїх предкiв. Невже Ви так довго живете на свiтi? Дуже приємно знайти людину такого похилого вiку i в цей же час поводиться як немовля. Можливо, Ви є непогана iллюстрацiя прислiв'я: старе як мале.
Поки все, мiй старий/юний друже. — Шукач0.
Мені не цікаво полемізувати з вами. Означте питання, якщо потрібно, я відповім. --A l b e d o ® 08:43, 23 грудня 2006 (UTC)Відповісти
  • А мені кожне Ваше слово — справжня насолода!n
  • Про «пилинку в чужому оці». Я з Вами швидко погодився, а потім згадав, що амерські інженери будуть виробляти м-проци з шириною провiдного слою 22 нм найближчим часом, а далі піко/фемто/ато. Тому сховайте цю біблейску дурницю в одне місце. Сподіваюсь, самі знаєте куди. ;^)
  • Сформулював 2(!) запитання — жодної відповіді. Що робити з Вашими очима? — я не лікар, вибачте/ізвінітє/сорі, дядечку. — Шукач0.