Обговорення користувача:Amakuha/Конкурсні статті (07.11.2011—07.11.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Супрунець М.Ф. у темі «Конкурсні статті» 12 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Amakuha/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Amakuha

Конкурсні статті

[ред. код]

Мої вітання. Хочу запитати та одразу зауважити на технічну проблему. Це стосується статті конкурсу і звичайно її оцінки. Стаття Dassault Falcon 50, та і всі решта статті про літаки. До оцінки цієї статті Вами написаний коментар (невичитаність[24] (А)) і (примітка): "Латак"; "тяги кожен ×"; "бойовий радіус"; "озброєння" (там його немає). З "латаком" зрозуміло :) моя помилка, а от із "тяги кожен ×"; "бойовий радіус"; "озброєння" (там його немає) тут є проблема справа у тому що для написання статті я використовував шаблон Характеристики ЛА Шаблон:Характеристики_ЛА, і у цьому шаблоні якраз і є недолік. Звертаю увагу саме на цей шаблон. У ньому якраз і є стандартно пункт Озброєння незалежно від того цивільний це літак чи бойовий. Шаблон просто невдало перекладений і нормально не працює і глюки типу "тяги кожен×" і "озброєння" там не виправлені. У рувікі і англ вікі пункту озброєння немає якщо туди нічого не прописувати, аналогічно × після двигунів.

Тому прошу Вас переглянути ще раз статтю і переоцінити. З повагою --Nick_S 20:14, 7 листопада 2011 (UTC).Відповісти

Власне прочитав, що ви програмуєте. Чи не могли б ви підкоригувати код шаблону Шаблон:Характеристики_ЛА Тоді усі статті в яких використовується шаблон автоматично виправляться.

PS До речі більшість статей про цивільні літаки те із озброєнням. Див Ан-24

«Озброєння» виправ — дякую, що вказали на цей недолік!
Все інше — це ваше використання шаблону. Подивіться як я підправив вашу статтю. На все добре.
P.S. Статтю і так буде переоцінено в кінці конкурсу. --Α.Μακυχα 20:58, 7 листопада 2011 (UTC)Відповісти
Дякую за виправлення шаблону. І за підказку по правильній розстановці характеристик двигуна літака... я вже звернув увагу на статю Ан-24 детальніше. Усі зроблені статті і ті які будуть зроблені, будуть підправлені згідно цієї розстановки. Дякую за допомогу.

З повагою --Nick_S 22:14, 7 листопада 2011 (UTC)Відповісти