Обговорення користувача:Ministr

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: DixonDBot у темі «Статті без джерел» 11 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Пустишки

[ред. код]

Не займайтесь створенням пустих сторінок з шаблоном швидкого вилучення. Вас буде заблоковано, якщо ви продовжуватимите у тому ж дусі.-- Alex K 09:27, 19 грудня 2007 (UTC)Відповісти

Ще раз попереджаємо: не займайтесь створенням пустих сторінок. Вас буде заблоковано, якщо ви продовжуватимите у тому ж дусі. Білецький В. С.

Заблоковано

[ред. код]

Вас заблоковано за створення порожніх статей та ігнорування попереджень --Gutsul 10:48, 19 грудня 2007 (UTC)Відповісти

Ви можете залишати прохання про розблокування тут, на вашій сторінці обгорворення, пишучи з анонімної адреси. Здається вас блокувавли лише на 1 день. Тому зараз ви напевно можете працювати. Бажаю успіхів! Будьте обережним і не створюйте пустих сторінок. Алекс К--133.41.84.206 13:49, 20 грудня 2007 (UTC)Відповісти

Зображення

[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

--BotCat 00:05, 7 листопада 2008 (UTC)Відповісти

Порушення авторських прав у статті Друкуючий елемент

[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Друкуючий елемент, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, тому що цей текст захищений авторськими правами і є скопійованим без змін із сайту http://talant.kharkov.ua/sposoby-druku-i-oblasti-jix-zastosuvannya.html/2. Як явне порушення авторських прав ми змушені будемо видалити ваш внесок у статтю Друкуючий елемент.

Якщо ви впевнені у тому, що стаття не порушує авторські права, або у вас є дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL, ви можете написати про це на сторінці обговорення статті або на сторінці Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок.

Якщо ви є автором даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто помістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL", після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом — NickK 12:59, 6 грудня 2008 (UTC)Відповісти

Статті без джерел

[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Офсетний циліндр

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:30, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти