Обговорення користувача:Olyaakhmatova

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Юлія Загоруйченко


Юлія Загоруйченко – одна з найбільш відомих танцівниць латиноамериканської програми бальних танців. Юлія Загоруйченко ( Yulia Zagoruychenko ), народилася в Росії у вересні 1981 року в місті Бєлгороді. Уже в чотирирічному віці мама відвела Юлію на заняття народними танцями, тому що маленька дівчинка проявляла недитячий інтерес до танцювального мистецтва. Пробувши чотири роки народницею, Юлія Загоруйченко перейшла в школу бальних танців. І ось через кілька років у її ж рідному Бєлгороді Юлія потрапляє в клуб до талановитих педагогів - Алтутіних Олени та Василя.


Початок кар'єри

Обдарована дівчинка вдосконалюється досить швидко. У дев'ятирічному віці вона вже може конкурувати з більш досвідченими суперниками на змаганнях міжнародного рівня. А через два роки Загоруйченко починає тренувати дітей і заробляє на оплату занять танцями самостійно.

Така старанність незабаром дає приголомшливий результат. Дванадцятирічна Юлія виграє в категорії Юніори Національний Чемпіонат Росії. І далі починається низка перемог на різних турнірах як усередині країни, так і в Європі. Складне фінансове становище сім'ї юної Юлії не дає дівчині можливості танцювати в різних напрямках. Через це з шістнадцяти років вона танцює лише латиноамериканську програму. Плюс до тренувань, Юлія в 1996 році вступає до Коледжу культури і мистецтва в Бєлгороді. У 2000 році дівчина закінчує його .


Продовження кар'єри за кордоном

Після коледжу доля закидає Юлію Загоруйченко в Америку. Дуже скоро російська бальниця починає представляти США на змаганнях не тільки національного, а й міжнародного рівня.

У даний час Загоруйченко танцює в парі з Рікардо Коки (Riccardo Cocchi) . До цього її партнерами були Дмитро Петров, Максим Кожевников. Восени 2010 року пара Юлія Загоруйченко та Рікардо Коки виграла Чемпіонат Світу в латиноамериканській програмі серед професіоналів за версією WDC, залишивши позаду Майкла Малітовського і Джоану Льюніс. 2011 і 2012 принесли парі цілу купу срібла та золота в різних чемпіонатах. Блекпул - другі місця, Міжнародний чемпіонат професіонали - другі місця , Кубок світу 2011 - перше місце. З упевненістю можна сказати, що на сьогоднішній момент Юлія та Рікардо поступаються лише одній парі - Майклу Малітовському і Джоанні Льюніс.

Крім того, що Загоруйченко професійна танцівниця, вона ще й тренує та виступає в ролі хореографа-постановника номерів і придумує костюми, активно бере участь у шоу-програмах.

Юлія Загоруйченко в танці любить класику, за її ж словами, вона – людина спокійна та досить урівноважена. Вона вважає, що танцювати потрібно те, що відчуваєш у даний момент і намагатися поділитися цим з глядачами. А ще Загоруйченко вважає, що практично кожному під силу стати чемпіоном, тому що талант - це не головний, а тільки один з компонентів успіху. Головне, що потрібно, це любити свою справу та поважати те, чим ти займаєшся.


Джерела

http://mostdance.com/articles/yuliya-zagorujchenko-biografiya

http://stellarduo.com/members/riccardo-cocchi-n-yulia-zagoruychenko

Статтю Сергій Сурков висунуто на поліпшення

[ред. код]

Стаття Сергій Сурков, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на поліпшення. Якщо Ви зацікавлені у покращенні статті, будь ласка, подивіться на вказані недоліки на сторінці обговорення номінацій за 16 березня 2023, а краще — доопрацюйте статтю, щоб уникнути можливого її вилучення. --reNVoy (обговорення) 19:53, 16 березня 2023 (UTC)Відповісти