Обговорення користувача:Thevolodymyr/Хокейні шаблони (18.09.2009—18.09.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Thevolodymyr у темі «Хокейні шаблони» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Thevolodymyr/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Thevolodymyr

Хокейні шаблони[ред. код]

  • Здоровенькі були, шановний Thevolodymyr, дуже вдячний Вам, що приєдналися до Вікіпедія:Проект:Хокей (гаківка) й що особливо, його покращуєте.
  • Тепер хочу Вас попрохати (якщо матимете час), щоб Ви помогли нам постворювати якісні шаблони та категоії по хокейній тематиці (а то боюсь тутешній «юзер многостаночник - дрібний вандал» залізе ще в нашу тему, щоб залишити свій послід), а нам то потрібна людина, що хоча б троха петрала в цій темі й якісно процювали - я ж переконався, що в Вас це виходить доволі ладно й якісно, до того ж Ви як толерантна людина підходите виважено до створеного Вами продукту.
  • Приміром на сьогодні вже необхідно мати «категорію на хокеїстів українського походжнння в НХЛ, Європі й просто українських хокеїстів», «категорію просто на хокеїстів», «категорію на хокейних воротарів», необхідні навігаційні «шаблон на призи й трофеї в НХЛ», можливо якщо матимете натхнення то навігаційний «шаблон по українських хокеїстах» , навігаційний «шаблон по українських хокею та лігам», навігаційний «шаблон про український єдиній професійній клуб "Сокіл"», навігаційний «шаблон по хокейним лігам Північної Америки (ключовим)», навігаційний «шаблон хокейним клубам, що зникли» та й инші (з часом).
  • Наперід Вам вдячний й думаю що якщо скооперувавшись досягнемо якісних результатів в нашій роботі.
  • Вдячний за розуміння й спілкування, зичу успіхів, хороших творчих доробків -----Когутяк Зенко 07:19, 18 вересня 2009 (UTC) - Слава Україні!!!Відповісти
Вітаю. Щодо категорій та навігаційних шаблонів - принципи їх співіснування досить непогано прописані в ВП:КАТ. Зокрема, існування навігаційного шаблону замість категорії (або паралельно з нею) виправдане, якщо у нього входить обмежена кількість статей, тобто, скажімо, шаблон по усіх українських хокеїстах є недоречним. Крім того проблема з навігаціними шаблонами - якщо з 20 посилань на статі, які він містить, 19 - червоні, враження справляється досить гнітюче. Тож, підсумовуючи, з усіх згаданх Вами шаблонів має сенс хіба що "призи та нагороди НХЛ". Займуся.
Я спробую також створити масив хокейних категорій, але для цього мають бути хоча б по одній статті на категорію :). Тож і категоризація поки що буде далеко не повною :(. З повагою, Thevolodymyr 11:31, 18 вересня 2009 (UTC)Відповісти
  • Дуже дякую за сприяння, я розумію, то-то дуже складна робота, тим паче коли ще не має повного насичення необхідними сторінками, але думаю за рік значний каркас матеріалів буде подано. Тому то-то до Вас прохання на перспективу й коли буде вільний час.
  • Ось для прикладу [[1]] - я розумію - то ідеал, але за деякий час можна щось сотворити якісне в матеріалах по «Соколу» та «по українських хокею і лігам»(тут цього року намічена бурхлива діяльність - 5 арен відкрили й 4-5 команд нових - то не 90-і з 3 командами - будуть й скоро результати).
  • По категоризації дуж-дуж вдячний - не переймайтесь, статті будуть, а де не має - вказуйте на сторінці обговорення в проекті (маю змоу створити категорію на ..... не вистачає матеріалів...), раніш майже обмальбуло, тепер виправлятимемо ситуацію.
  • За червоні посилання, то нічого не страшно, бо краще хоч так, а ніж 70‰ спамових статей - буде більше поле діяльності для новачків та нових віянь й стилів в написанні статей (як казжуть більшість цюцюрок - «краще раз-два, але багато й довго - а ніж сто раз, але мало й коротко»)).
  • Якщо матимете якісь побажання, то звертайтеся на сторінці обговорення Вікіпедія:Проект:Хокей (гаківка), або ж на особистих сторінках обговорення.
  • На сім зичу здоров'я (як то-ті кажуть «раз-два - але багато й довго»)). Вдячний за розуміння й спілкування, зичу успіхів, хороших творчих доробків ------Когутяк Зенко 12:08, 18 вересня 2009 (UTC) - Слава Україні!!!Відповісти
Приймайте роботу: {{Список нагород НХЛ‎}}. Принаймні для шаблону уніфікував назви - якщо Trophy, то Приз, якщо Award, то Нагорода...
Розставив цей навігаційний шаблон по існуючих сторінках... Там, до речі, навіть картка {{Нагороди НХЛ‎}} не скрізь прописана :( ... З повагою, Thevolodymyr 16:56, 18 вересня 2009 (UTC)Відповісти