Обговорення користувача:Yelysavet/Заперечення Голокосту (25.01.2012—14.03.2012)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Dolyn/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Dolyn

Заперечення Голокосту

[ред. код]

Вітаємо!
Дякуємо вам за інтерес до Вікіпедії та намагання її покращити! Однак внесені Вами зміни доведеться видалити, тому що це - україномовна Вікіпедія, і тому всі статті та тексти мають бути написані українською мовою, інакше адміністратори будуть вимушені їх вилучити. Будь ласка, зверніть увагу на існування інших розділів Вікіпедії, зокрема англійського та російського.
Якщо Ви хочете перекласти свою статтю українською мовою — поставте на її початку шаблон {{перекладаю}} і спокійно дороблюйте — у такому випадку Вам ніхто заважати не буде.
Якщо бажаєте докладніше ознайомитися з проектом, зверніть увагу на сторінку вітання, і сміливо приєднуйтеся до роботи над поліпшенням Вікіпедії. Тут завжди раді новим учасникам!

Ви вже не вперше додаєте до статей російськомовний текст. Будь ласка, зверніть увагу на те, що це Вікіпедія українською мовою, і весь іншомовний текст має бути перекладений літературною (а не машинноперекладеною) українською мовою — NickK 11:26, 25 січня 2012 (UTC)Відповісти

Можливо варто було би описати сам термін "Голокост" в кількох словах на початку статті, було би зрозуміліше.--Sachkot (обговорення) 15:39, 14 березня 2012 (UTC)Відповісти