Обговорення користувачки:Helixitta/Вашу сторінку вилучають за невідповідність критеріям значущості

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Феміда. Донецьк, між іншим...
Феміда. Донецьк, між іншим...

У Вікіпедії можна створювати лише статті на теми, які проходять критерії значущості. Не можна писати статтю про «мою сусідку гарну дівку», якщо ця сусідка не фігурує в якихось авторитетних джерелах (соціальні мережі та блоги не є авторитетним джерелом).

Не все, що гарне — значуще для Вікіпедії і навпаки, не все, що значуще — гарне. Он відомі і нашумілі вбивці мають статтю тут, а гарні люди волонтери — ні. Це не справедливо. Але «there is no justice, there is just us». Таке життя, сумно але факт.

Більш того, у Вікіпедії працює правило про нейтральну точку зору — стаття не повинна емоційно вихваляти чи навпаки пригнічувати тему.

Що робити?! Читайте критерії значущості (це загальні, там є підпункти для людей, організацій тощо) — дивіться і перевіряйте, як може об'єкт статті підпадати під них, шукайте нагороди і шукайте незалежні надійні джерела, висвітлення в ЗМІ і таке інше, доводьте статтю до нейтральної точки зору.

Якщо спільнота (на запитах на вилучення сторінки чи на її відновленні) таки вирішить, що тема не проходить критерії значущості — ну що ж, c'est la vie — зробіть глибокий вдих та видих, спробуйте не ображатися на вікіпедистів "за таку нечесність" та можливо оберіть собі якусь іншу тему для написання? =)


Отримали відповідь? — Тоді добре. Ні, — можна повернутись до «по пунктах»




Видалення сторінки[ред. код]

Привіт! Helixitta! Я нова користувачка. Створила декілька статей. Користувач Kharkivian постійно пропонує їх на вилучення. Я з ним листуюсь ввічливо і намагаюсь прислухатися до порад.Я пишу про українське сучасне мистецтво, а він (я подивилася) про спорт. Йому стаття про балет "МАйстер і Маргарита" або про галерею НЮ АРТ здаються незначущими. І він ставить відповідний шаблон, а я не знаю, як захистити статтю. Я подивилася, що Ви дуже досвідчена користувачка і володієте темою. Можливо, Ви мені допоможете? З вдячністю і сподіванням на розуміння --Пані Людмила (обговорення) 13:34, 4 березня 2021 (UTC)[відповісти]